Komentara: 0
Pregleda: 2189

Hokej: Spartak poklekao u finalu Kupa Srbije

18.06.2018. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Hokej: Spartak poklekao u finalu Kupa Srbije

U nedelju, 17. juna, u Beogradu u SC "Crna rupa" je održan Kup Srbije 2018 u inline hokeju za selekciju seniora, pod pokroviteljstvom Saveza hokeja na ledu Srbije, na kojem su svoje učešće uzele ekipe IHK Bears (Vršac), IHK Orlovi (Beograd), IHK Pirati (Beograd) i HK Spartak (Subotica).

Posle kompletnog turnira koje se igrao po principu "svako sa svakim", subotički sastav je zauzeo 2. mesto u ukupnom plasmanu, pošto je u finalu turnira poražen od prošlogodišnjeg osvajača trofeja, IHK Pirati iz Beograda sa rezultatom 5:8 (1:1 3:1 0:3 1:3). U prethodna dva susreta Spartak je zabeležio dve pobede protiv IHK Bears (7:4) i IHK Orlovi (5:1), dok su treće mesto zauzeli IHK Bears iz Vršca.

- Ostaje žal za propuštenom prilikom da se trofej po prvi put od 2012. godine od kada se igra takmičenje u inline hokeju u Srbiji pod organizacU fnluijom SHLS odnosno IIHF donese u Suboticu - rekao je Uroš Brestovac, ispred Hokej kluba "Spartak" - Viđena je u finalu odlična utakmica, čak je Spartak imao i prednost od 2 gola na poluvremenu, ali su beograđani uspeli da naprave preokret u poslednjih 20 minuta i zasluženo odbrane trofej.

Sastav seniorske Spartaka: Vidaković Igor, Večić Vladimir, Kolarić Aleksandar, Brestovac Uroš, Šljapić Igor, Sabadoš Robert, Zwick Andrej, Šandor Žolt, Subotić Srđan i Lošonci Adam. Trener: Brestovac Uroš.

Za dve nedelje istu ovu ekipu očekuje učešće na izuzetno jakom međunarodnom turniru u inline hokeju u Mađarskoj, na kojem su svoje učešće potvrdile i ekipe koje u svojim sastavima imaju i igrače koji igraju za reprezentaciju te zemlje (koja se nalazi u I Diviziji svetskog hokeja), tako da će to biti odlična prilika da se ukrste palice sa nekim od najboljih igrača u regionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2189
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na rolerima

inline hokej

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.