Komentara: 3
Pregleda: 8698

Hari Varešanović obradovao Subotičanke za 8. mart‏‎

09.03.2016. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Hari Varešanović obradovao Subotičanke za 8. mart‏‎

Legendarni pevač Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari sinoć su nastupili u hotelu Galleria na zadovoljstvo svih dama, koji su ženski praznik provele uz ovog legendarnog pevača.

Hari je sa svjoim bendom ređao svoje velike hitove, a publika je u glas pevala uz Harija. Posle 13 godina Hari je nastupio u Subotici i doveo je publiku do usijanja, tako da su posle koncerta mnoge pripadnice lepšeg pola želele da se slikaju sa grupom Hari Mata Hari, prenosi Svet Plus.

Hari Varešanović obradovao Subotičanke za 8. mart‏‎

Koncertu u Subotici prisustvovalo je više od 1.000 ljudi. Rukovodstvo hotela Galleria je zadovoljno kompletnom organizacijom, naročito audio i video produkcijom, a u nastavku možete pogledati fotografije sa koncerta.

Izvor: Subotica.com
Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari Koncert grupe Hari Mata Hari
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 8698
Povezane teme

hari mata hari

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.