Komentara: 1
Pregleda: 7647

Hari Mata Hari za Dan žena u Subotici

25.02.2016. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Legendarna grupa bivše Jugoslavije Hari Mata Hari posle više od deset godina nastupiće za Dan žena u prestižnom hotelu Galleria u Subotici.
Hari Mata Hari za Dan žena u Subotici

Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari završavaju novi album koji će se početkom aprila naći u prodaji Hari i ističe da možda obraduje svoju publiku u Subotici i novim pesmama!

“Radujem se susretu sa subotičkom publikom, posebno što volim grad Suboticu a publika ima dušu i uvek sam toplo dočekan! Svaki sarajlija koji dođe u Subotici oseća se kao kod svoje kuće i drago mi je što je ovaj grad zadržao tradiciju i duh koji svi vole i pamte”, kaže Hari Varešanović.

Grupa Hari Mata Hari od srca poziva sve drage Subotičane da dođu 8. marta u hotel Galleria i uživaju u savršenim notama za savršen dan jer kako kažu noć za pamćenje na obostrano zadovoljstvo i publike i benda!

Karte za koncert po ceni od 1.000 dinara se mogu kupiti na recepciji hotela Galleria i u bavarskoj pivnici “Minhen”. Sindikati i udruženja za kupovinu većeg broja karata mogu da se obrate na broj 024/647-294 ili 024/647-111.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 7647

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

hotel galleria

hari mata hari

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.