Komentara: 40
Pregleda: 7642

GrO SNS: Subotica je pogodno mesto za investiranje

04.09.2015. u 14:52h
Izvor: Subotica.com
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.
GrO SNS: Subotica je pogodno mesto za investiranje

Suboticu i kompaniju „Svarovski“, juče je posetio predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić. „Svarovski" je u Srbiji izgradnju proizvodnog pogona počeo početkom 2014. godine i za nešto više od godinu dana izgrađen je pogon koji će kada počne da radi punim kapacitetom zapošljavati blizu 600 ljudi.

- Zahvaljujući politici koju sprovodi Vlada Republike Srbije i premijer Aleksandar Vučić, Subotica je dobila podršku u naporima da oživi svoju privredu i povrati nekadašnji sjaj.

Subotica se pokazala kao pogodno mesto za strane investitore i kao neko ko zna da ceni napore Vlade Republike Srbije i podržava politiku Aleksandra Vučića koja se bazira na izgradnji i razvoju ekonomije. Velika je čast što je premijer Vučić vrlo često u poseti Subotici i pomno prati njen privredni razvoj. Subotica u potpunosti podržava i prati politiku Vlade Srbije i podsticanje investicione klime kroz proaktivnu politiku privlačenja investitora uvek će biti u fokusu gradske vlasti – rekao je Bogdan Laban, prvi čovek subotičkih naprednjaka.

- Mi smo uvek spremni da svim svojim kapacitetima izađemo u susret zahtevima stranih investitora i da sa ponosom pokažemo kakve vredne radnike imamo. Dugoročni investicioni potezi koje ova Vlada povlači doprineće dolasku još ovakvih svetskih kompanija, unapredićemo stručnost naših ljudi i što je još značajnije, mnoge subotičke porodice će imati jasniju i bolju budućnost, što je za sve nas najveći dobitak, zaključio je Bogdan Laban predsednik GO SNS Subotica.

// kraj saopštenja

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici Svečano otvaranje fabrike Svarovski u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 7642

Povezane vesti

Povezane teme

investicije u Suboticu

Investiranje u Suboticu

srpska napredna stranka

privredna zona mali bajmok

svarovski

swarovski

fabrika svarovski

Aleksandar Vučić

bogdan laban

fabrika swarovski

privlačenje stranih investicija

swarovski subotica

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.