Komentara: 77
Pregleda: 10561
Foto

GrO SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

27.10.2022. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
U duhu običaja i tradicije, uz molitvu i rezanje slavskog kolača, Gradski odbor Srpske napredne stranke svečano je obeležio krsnu slavu Svetu Petku.
GrO SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

U prisustvu velikog broja članova i gostiju, članstvu i svim vernicima krsnu slavu je čestitao Stevan Bakić, jedan od poverenika GrO SNS, poželevši im zdravlje, slogu i jedinstvo.

- Ovo je godina kada je Srpska napredna stranka obeležila 14 godina svog postojanja i rada. Sa ponosom mogu da kažem da je SNS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem napravila  fantastične rezultate i pomake u svim oblastima društvenog života. Teška su vremena i za našu stranku i za Republiku Srbiju. Veliki izazovi su pred nama. Ne sumnjam da nećemo odgovoriti na njih, sledeći politiku mira i stabilnosti koju sprovodi predsednik Srbije i naše stranke Aleksandar Vučić – poručio je Bakić. – Svima želim da zajedno poradimo na što većem zajedništvu i jedinstvu, koje nam je neophodno kao nikada do sada, i da još jače i posvećenije radimo na postizanju još boljih rezultata.

GrO SNS-a obeležio slavu Svetu PetkuKako običaji nalažu ovogodišnji kum slave Dejan Ljubisavljević, direktor JP „Subotica trans“, predao je kumstvo Aleksandru Medakoviću, direktoru Turističke organizacije Subotice.

- Biti kum Srpske napredne stranke u proteklih godinu dana bila je velika čast i odgovornost, jer se radi o stranci koja u vrlo teškom periodu ostvaruje sjajne rezultate. Veliki broj ljudi koji su sa nama su potvrda da dobro radimo, da smo na pravom putu i nadam se da ćemo  i ubudućnosti praviti tako dobre rezultate i raditi ovim tempom – ističe Ljubisavljević.

GrO SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

Za Aleksandra Medakovića kumstvo najjačoj stranci u Srbiji takođe predstavlja veliku čast.

- Okupili smo se u jako velikom broju da obeležimo krsnu slavu Svetu Petku. Drago mi je da su sa nama naši članovi, simpatizeri, prijatelji, da pokažemo jedinstvo u budućem periodu i da zajedno radimo na nekim novim ciljevima – kaže Medaković. – Pred nama, kao stranci, je mnogo aktivnosti, izazova koje ćemo se truditi  da što bolje rešimo i da svim našim građanima napravimo bolje mesto za život u našem gradu. Kumstvo je velika čast i nadam se da ću u narednih godinu dana služiti i stranci i građanima na jedan dostojanstven način.

GrO SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 77
Pregleda: 10561
Povezane teme

srpska napredna stranka

stevan bakić

aleksandar medaković

dejan ljubisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.