Komentara: 10
Pregleda: 4286
Foto

Gradsko veće usvojilo program Saveta za bezbednost saobraćaja

20.02.2013. u 14:52h
Izvor: RTV Yueco
Članovi gradskog veća usvojili su program trošenja novca u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Subotice. Savet za bezbednost saobraćaja u gradu ove godine će na raspolaganju da ima 15 miliona dinara, od kojih će 50 odsto da se utroši na sanaciju saobraćajne infrastrukture, a 7,5 miliona dinara za nove investicije.
Gradsko veće usvojilo program Saveta za bezbednost saobraćaja

Članovi veća su jednoglasno i usvojili predlog Odluke o donošenju Plana detanje regulacije za kompleks Palića na delu prostora uz istočnu obalu jezera Palić i biće upućena Skupštini grada na usvajanje.

U planu gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja u gradu je Izrada tehnične dokumentacije za video nadzor na raskrsnicama, preventivno-promotivne kampanje za veću bezbednost saobraćaja u gradu. Ovogodišnji budžet Saveta iznosi 15 miliona dinara.

Gradsko veće je usvojilo i predlog o proglašenju zaštićenog područja Spomenik prirode “Stabala hrasta lužnjaka na Paliću”, kao i utvrđivanje predloga Odluke o proglašenju zaštićenog područja Park prirode Palić. Reč je o reviziji zaštite.

Obe odluke će biti upućene Skupštini grada na usvajanje. Gradsko veće je usvojilo i Rešenje o utvrđivanju broja dece u vaspitnoj grupi obuhvaćene predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem, kao i Rešenje o kojeficijentima za obračun i isplatu plata zaposlenih u Centru za socijalni rad.

Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja Gradsko veće usvoja program Saveta za bezbednost saobraćaja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 4286

Povezana vest

Povezane teme

gradsko veće

savet za bezbednost grada

sednica gradskog veća

gradski savet za bezbednost u saobraćaju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.