Komentara: 46
Pregleda: 13474

Gradski odbor SNS proslavio krsnu slavu Svetu Petku

27.10.2015. u 15:24h
Izvor: Subotica.com
GrO Srpske napredne stranke, u prisustvu brojnih gostiju, proslavio je danas krsnu slavu Svetu Petku.
Gradski odbor SNS proslavio krsnu slavu Svetu Petku

Kao što običaji nalažu, tačno u podne sveštenik Dragan Stokin očitao je molitvu, a potom su domaćini okretali i lomili blagosloveni slavski kolač. Ovogodišnji kum Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada, predao je kumstvo Slobodanu Miloševu, direktoru JKP „Čistoća i zelenilo“.

- Gradski odbor SNS je složniji i jedinstveniji više no ikada i svima koji slave čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik. Čast nam je da su sa nama danas naši brojni prijatelji i svima želim da ih prati dobro, a da se zaboravi zlo - poručio je kum Ilija Maravić.

U nastavku možete pogledati fotografije.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS Obeležavanje krsne slave Gradskog odbora SNS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 13474
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.