• Pregleda: 2833

Gradski bicikli od ponedeljka na raspolaganju korisnicima

Peta sezona "Su Bike" sistema za iznajmljivanje gradskih bicikala počinje u ponedeljak, 11. aprila. Cene iznajmljivanja i registracije ostaju iste. Novina je da je automatizovana i stanica na parkingu OU.
Gradski bicikli od ponedeljka na raspolaganju korisnicima

Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodne sezone, da iznajme bicikle na nekoj od pet postojećih stanica: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, na stanici kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale spotova, u Malom Bajmoku kod Buvljaka i na stanici kod Bazena na Prozivci.

Princip funkcionisanja servisa u odnosu na proteklu sezonu neće se menjati, a  nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće  20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Cena izrade kartice je ostala ista, a to je 500 dinara, čip kartice će se i ubuduće izdavati samo na blagajni preduzeća, u ulici Đure Đakovića 23/II.

Novina je to što je u međuvremenu automatizovana i stanica na parkingu iza Otvorenog univerziteta, pa će radno vreme te stanice biti isto kao i na ostalim.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.