Komentara: 0
Pregleda: 3140

Gradski bicikli od ponedeljka na raspolaganju korisnicima

05.04.2016. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Peta sezona "Su Bike" sistema za iznajmljivanje gradskih bicikala počinje u ponedeljak, 11. aprila. Cene iznajmljivanja i registracije ostaju iste. Novina je da je automatizovana i stanica na parkingu OU.
Gradski bicikli od ponedeljka na raspolaganju korisnicima

Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodne sezone, da iznajme bicikle na nekoj od pet postojećih stanica: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, na stanici kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale spotova, u Malom Bajmoku kod Buvljaka i na stanici kod Bazena na Prozivci.

Princip funkcionisanja servisa u odnosu na proteklu sezonu neće se menjati, a  nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće  20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Cena izrade kartice je ostala ista, a to je 500 dinara, čip kartice će se i ubuduće izdavati samo na blagajni preduzeća, u ulici Đure Đakovića 23/II.

Novina je to što je u međuvremenu automatizovana i stanica na parkingu iza Otvorenog univerziteta, pa će radno vreme te stanice biti isto kao i na ostalim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3140
Povezane teme

jkp parking subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.