Komentara: 5
Pregleda: 5136

Gradska obilaznica se gradi po planu

07.07.2011. u 00:17h
Izvor: RTV City
Gradska obilaznica se gradi po planu

Po završetku realizacije projekta Poboljšanje putne infrastrukture na teritoriji grada Subotice koji je započet sredinom aprila ove godine, građani će dobiti 39 novoizgrađenih i rekonstruisanih ulica. 

Projekat saobraćajnice Partizanskih baza finansiran je od strane Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine i za njegovu realizaciju izdvojeno je 280 miliona dinara.

Gradski čelnici su obišli danas radove i istakli značaj ove saobraćajnice za Suboticu i njene građane kao i za dalji razvoj grada u budućem vremenu.

Izgradnjom ove magistralne saobraćajnice koja će ulicama 51. divizije i Partizanskih baza povezivati Majšanski sa Segedinskim putem, povezaće se četiri mesne zajednice sa budućom industrijskom zonom i putem prema Paliću, a biće značajno rasterećen i centar grada, čijim najfrekventnijim saobraćajnicama na potezu prema Paliću dnevno prođe oko 80.000 vozila.

Poboljšanje infrastrukture u ovom delu naselja će da doprinese i razvoju navedenih mesnih zajednica.Dobiće se jedan novi prostor za širenje grada i za investicije.

Obilaznica Subotica

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5136

Povezane vesti

Povezane teme

Saša Vučinić

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

zaobilaznica oko subotice

ulica partizanskih baza

asfaltiranje partizanskih baza

majšanki put

segedinski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.