Komentara: 12
Pregleda: 8565

Gradska kuća u plavoj boji

01.04.2015. u 20:40h
Izvor: Radio Subotica
U Subotici će i ove godine biti obeležen 2. april – Svetski dan osoba sa autizmom, a aktivnosti tim povodom, u organizaciji Gradskog udruženja za pomoć osobama sa autizmom, najavljene su na današnjoj konferenciji za novinare u gradskom pres centru.
Gradska kuća u plavoj boji

Večeras od 20 sati, po treći put, Gradska kuća će biti osvetljena u plavu boju koja simbolizuje autizam, sutra u 10 i 30 časova biće održane inkluzivne radionice u osnovnim školama Sonja Marinković i Ivan Milutinović.

Sutra u podne u centru grada puštaće se plavi baloni i biti organizovana radionica farbanja jaja u plavu boju, kojoj će se priključiti prvi tim Fudbalskog kluba Spartak. Ministar Vulin prisustvovaće obeležavanju Svetskog dana osoba sa autizmom i tom prilikom pustiti u vis plave balone plave boje, koja predstavlja boju prijateljstva sa osobama sa autizmom i simbol njihove integracije u društvo.

Sedmog aprila u Džentlmens klubu od 23 sata biće organizovana humanitarna žurka na kojoj će nastupiti Nebojša Vojvodić, Bojana Šarović, Vuk i Iva Vučinić, Mirna Radulović i Žile Trajčeski. 

Gradska kuća u plavoj boji

Ulaznica je 200 dinara, a sav prihod namenjen je Udruženju za pomoć osobama sa autizmom koje planira opremanje igrališta. Programi se organizuju pod sloganom "Pobedimo predrasude".

Izvor: Radio Subotica

Gradska kuća u plavom

Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom Gradska kuća u plavom
Pogledaj ostale fotografije

Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom

Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom Press: Obeležavanja Svetskog Dana osoba sa autizmom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 12
Pregleda: 8565

Povezana vest

Povezane teme

osobe sa autizmom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.