Komentara: 52
Pregleda: 9370
Foto

Gradonačelnik uručio pomoć porodici sa šestoro dece u naselju Gabrić

14.09.2020. u 16:38h
Izvor: TV Subotica
Gradonačelnik uručio pomoć porodici sa šestoro dece u naselju Gabrić

Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, član Gradskog veća za socijanu zaštitu i zdravstvo Ilija Đukanović i direktor „Tržnice“ Branislav Joka obišli su domaćinstvo Op – Perc u naselju Gabrić, nedaleko od Bikova, i uručili im pomoć.

Kako je istakao gradonačelnik Bakić, čim su saznali za težak položaj ove višečlane porodice sa čak šestoro maloletne dece, rešili su da deluju odmah. Prvi čovek grada posebno je izrazio divljenje čoveku koji je preuzeo na sebe teret brige o deci koja nisu njegova.

- Pažljivo smo osmišljavali kako da im pomognemo, napravili smo četiri kompleta, odnosno 16 paketa hrane i hemijskih potrepština, nešto preko 150 kilograma robe, od čega su dve trećine prehrambeni proizvodi - rekao je Bakić. - Jedan od razloga zašto sam lično došao je da izrazim divljenje gospodinu Imreu koji je sa velikom odgovornošću i savesnošću preuzeo brigu o deci gospođe Đenđike. To je jedan ne samo human gest, nego je Imre demonstrirao kako jedan veliki čovek i muškarac treba da se ponese u ovakvoj situaciji.

Gradonačelnik uručio pomoć porodici sa šestoro dece u naselju GabrićĐenđi Op i Imre Perc žive od njegove plate i dečijih dodataka, ali kako kažu često ne dotekne ni za hranu, a kamoli nešto drugo. Zahvalili su se na pomoći i istakli da im je najvažnije da deca imaju sve.

- Dobili smo sve što nam treba, ne mogu da tražim ništa više. Pomoć nam mnogo znači, prvenstveno deci - rekao je kratko Imre Perc.

Gradonačelnik uručio pomoć porodici sa šestoro dece u naselju Gabrić

Gradonačelnikovi saradnici popisali su šta je ovoj porodici još potrebno od igračaka, školskog pribora i graderobe, kako bi dobili sve što im nedostaje.

Izvor: TV Subotica
Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić Poseta gradonačelnika socijalno ugroženoj porodici u naselju Gabrić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 9370
Povezane teme

socijalna pomoć

stevan bakić

socijalno ugroženi građani

pomoć za socijalno ugrožene

socijalni slučaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.