Komentara: 5
Pregleda: 4081
Foto

Gradonačelnik Bakić upriličio prijem za Milu Polovinu, perspektivnu teniserku Spartaka

22.06.2021. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Sportski uspesi desetogodišnje Mile Polovine nisu ostali nezapaženi. Mlada nada srpskog tenisa i njen trener danas su ugošćeni kod gradonačelnika Bakića kako bi se Mila "pohvalila" brojnim medaljama i trofejima koje je osvojila, a zauzvrat od prvog čoveka grada dobila podršku i motivišuće reči za nastavak teniskog odrastanja i sportskog napretka.
Gradonačelnik Bakić upriličio prijem za Milu Polovinu, perspektivnu teniserku Spartaka

Gradonačelnik Subotice primio je u svom kabinetu mladu i perspektivnu teniserku Spartaka koja je poslednjih nekoliko sezona prikazala zavidan napredak u sportu u kojem uživa u svakom smislu, iako joj je tek 10 godina.

Po rečima njenog trenera Veselina Rakočevića Mila igra uglavnom u Srbiji i u regionu, nema još uvek međunarodnog iskustva, ali pred njom tek slede pravi izazovi.

- Mila igra u konkurenciji do 10 godina, konkurencija je jaka, dolaze kvalitetne teniserke iz Srbije. Turniri se igraju tako što se odigraju mečevi po grupama, najmanje dva-tri meča, a onda u daljoj fazi da bi se došlo do finala treba da se odigra još 3-4 meča. To su uglavnom Otvorena prvenstva po gradovima, a na kraju sezone se održava Kup Srbije na koji se pozivaju samo najbolja deca iz Srbije. Na tom završnom turniru očekujemo i Milu, uz očekivanje da može da ostvari još jedan dobar rezultat - objašnjava Milin trener.

Gradonačelnik Bakić upriličio prijem za Milu Polovinu, perspektivnu teniserku SpartakaNa poslednja dva turnira na kojima je učestvovala, u Sremskoj Mitrovici i Sivcu, Mila Polovina je u jakoj konkurenciji osvojila šampionske pehare. Tenis trenira četiri godine, a sportski uzori su joj prvi igrač svetskog tenisa Novak Đoković i veliki šampion Serena Vilijams.

- U petak su mi rekli da ću imati prijem kod gradonačelnika, jako sam bila srećna zbog toga. Pošto sam u subotu imala turnir rekla sam sebi da moram da osvojim zlatnu medalju i pehar kako bih ga donela gradonačelniku - kratko je rekla uzbuđena Mila i najavila da za vikend učestvuje na turniru u Novom Sadu na kojem ima najviša očekivanja po pitanju plasmana.

Gradonačelnik Bakić upriličio prijem za Milu Polovinu, perspektivnu teniserku Spartaka

Gradonačelnik Stevan Bakić čestitao je našoj mladoj sugrađanki na dosadašnjim rezultatima i poželeo joj dalje uspehe u sportu u kojem je već sada pokazala veliki talenat.

- Rezultati koje Mila postiže u poslednje vreme jednostavno su me obavezali da ju ugostim. Osim što je posvećena sportu Mila pohađa 3. razred u školi "Kizur Ištvan" i odličan je učenik. Po onome što je do sada pokazala u sportu i talenat koji najavljuje možemo slobodno reći da će ona biti buduća zvezda Tenis kluba "Spartak" i srpskog tenisa. Kao idole izdvaja velike šampione ovog sporta i od srca joj želim da ostvari takve rezultate, da samim tim na lep način reprezentuje svoj grad  - rekao je Bakić.

Prijemu je prisustvovala i Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužen za pitanja sporta i omladine, koja je takođe Mili požela sve najbolje u nastavku bavljenja tenisom i da se pohvali sa što više medalja i trofeja.

Izvor: Subotica.com
Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu Prijem za mladu teniserku Spartaka Milu Polovinu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4081
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

stevan bakić

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.