Komentara: 69
Pregleda: 6855
Video
Foto

Gradonačelnik Bakić: Sedam ulica dobilo nov asfalt, vodimo računa o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica

21.05.2024. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza u Ulici Dinka Šimunovića u naselju Ker. 
Gradonačelnik Bakić: Sedam ulica dobilo nov asfalt, vodimo računa o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica

Radovi se izvode u dužini od 200 metara, a sredstva u iznosu od dva i po miliona dinara obezbeđena su iz gradskog budžeta. Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Subotica sutra" za lokalne izbore 2. juna i aktuelni gradonačelnik, Stevan Bakić podsetio je da je nedavno rehabilitovano još šest ulica.

Gradonačelnik Bakić: Sedam ulica dobilo nov asfalt, vodimo računa o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica- Radovi u Dinka Šimunovića se izvode u okviru projekta rehabilitacije ukupno sedam ulica, za šta je grad izdvojio 26 miliona dinara. Nedavno su završeni radovi u Ulici Pere Tumbasa Haje, Užičkoj, Atile Jožefa, Nikole Kujundžića, kao i u 51. divizije gde je rađena rehabilitacija od Jovana Mikića do Milutina Uskokovića. Takođe, u okviru istog projekta nedavno je urađena rehabilitacija ulice Proleterskih brigada u dužini od 970 metara, uradili smo i proširenje sa četiri na pet metara čime smo podigli bezbednost saobraćaja budući da je ulica izuzetno prometna. Vrednost ovih radova je šest miliona dinara - podsetio je Bakić - Zaposleni u Javnom preduzeću za upravljanje putevima uveliko rade na novim projektima za rehabilitaciju i izgradnju putne infrastrukture na teritoriji Subotice. Ovo je samo jedan u nizu od primera kako vodimo brigu o ravnomernom razvoju naših mesnih zajednica. Dakle nisu prazne priče, već su konkretna dela.

Gradonačelnik Bakić: Sedam ulica dobilo nov asfalt, vodimo računa o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednicaZavršen je projekat za izgradnju parka u 51. divizije kod kružnog toka, a kako je najavljeno radovi na uređenju površine bi mogli početi krajem leta ili početkom jeseni.

- Kada govorimo o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica, moram istaći da su trenutno u toku radovi na izgradnji dve teretane na otvorenom i to u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici, a uradili smo i jedan tartan u Bajmoku. Intenzivno radimo i na uređenju parking mesta, ove godine ćemo uraditi oko 400 - istakao je direktor JP za upravljanje putevima, uranističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović i dodao da su trenutno u izradi projekti za asfaltiranje 20 ulica. 

Gradonačelnik Bakić: Sedam ulica dobilo nov asfalt, vodimo računa o ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Dinka Šimunovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 nedelje i 1 dan
Komentara: 69
Pregleda: 6855
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

mz ker

stevan bakić

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

ognjen golubović

rehabilitacija saobraćajnica

izbori2024

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.