Komentara: 17
Pregleda: 4278

Građani prijavili 1909 slučajeva Komunalnoj policiji

08.10.2013. u 16:27h
Izvor: RTV Yueco
U prvih devet meseci komunalnoj policiji građani su prijavili 1909 slučajeva koji se odnose na komunalne probleme. Najčešće primedbe se odnose na držanje domaćih životinja i pse lutalice od kada je zatvore gradski Azil za napuštene pse i mačke lutalice. U Komunalnoj policiji objašnjavaju da u poslednje vreme imaju manji broj prijava od strane građana.
Građani prijavili 1909 slučajeva Komunalnoj policiji

Anketirani Subotičani kažu da probleme nisu prijavljivali komunalnoj policiji. Smatraju da bi više trebalo da rade samoinicijativno, a ne samo ono što prijave građani.

U Komunalnoj policiji objašnjavaju da rade po prijavi građana, ali i sami mnoge probleme reše kada ih primete. Građani uglavnom primedbe podnose telefonskim putem, nešto manje mejlom ili direktno kada vide komunalnu policiju na terenu.

Služba Komunalne policije raspolaže sa 4 patrolna vozila marke Škoda Fabia i zaposleno je 19 policajaca. Najčešće primedbe su nepropisno držanje domaćih životinja, nepropisnog parkiranja vozila, bilo je intevencija zbog buke i glasne muzike, zbog raznih oštećenja na kolovozima i zbog problema sa drvećem i zelenilom. Komunalna policija je počela sa radom 05. avgusta 2011.godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 4278

Povezana vest

Povezane teme

komunalna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.