Komentara: 3
Pregleda: 2665

Gradi se trafostanica u Radanovcu

26.10.2012. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na izgradnji trafostanice u Kestenovoj ulici u Mesnoj zajednici Radanovac.
Gradi se trafostanica u Radanovcu

Stanovnici pomenute ulice, ali i okolnih proteklih godina imali su problema sa naponom struje, jer je bio nizak i često su iskakali osigurači. U Mesnoj zajednici kažu da celu investiciju je finansirala Elektrodistribucija Subotice.

Stanovnici Kestenove ulice godinama imaju problema sa naponom struje. Sijalice trepere. Nadaju se da će sa izgradnjom trafo stanice da se situacija popravi i da im više neće svaki čas iskakati osigurači.

Izgradnjom trafo stanice stanovnici četiri ulice će rešiti problem. Reč je ulicama: Livadska, Poljska, Peščarina i Kestenova. Stanovnici pomenutih ulica su pre godinu i po dana pisali peticiju i tražili da se poboljša napon struje, jer su imali mnogo problema.

U planu je izgradnja tri trafo stanice, od kojih su dve na teritoriji Palića, a jedna u Radanovcu. Radovi na trafo stanici u Kestenovoj ulici trebalo bi da budu završeni do sredine naredne nedelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2665
Povezane teme

radanovac

trafo stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.