Komentara: 12
Pregleda: 6617

Grad i zvanično preuzeo Dom Vojske

15.12.2015. u 16:24h
Izvor: Kabinet gradonačelnika
Na osnovu Ugovora o kupoprodaji, zaključenog između Republike Srbije - Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije, kao prodavca, i grada Subotice, kao kupca nepokretnosti, Komisija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Komisija grada Subotice izvršile su, 10. decembra, primopredaju i pri tome sačinile Zapisnik o primopredaji nepokretnosti vojnog kompleksa „Ulica Borisa Kidriča i Vuka Karadžića, Klub Vojske Srbije“, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.
Grad i zvanično preuzeo Dom Vojske

Predmet primopredaje je nepokretnost u javnoj svojini Republike Srbije koju koristi Ministarstvo odbrane i to: vojni kompleks „Ulica Borisa Kidriča i Vuka Karadžića“, po nameni Klub Vojske Srbije - objekat visokogradnje površine 5070,20 metara kvadratnih i zemljište ukupne površine 845 metara kvadratnih.

Članovi Komisije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Komisije grada Subotice međusobno su saglasni da se sa 10. decembrom 2015. godine i ovim Zapisnikom umesto dosadašnjeg korisnika u posed uvede novi korisnik, bez ikakvih tereta, koji preuzima sva prava i obaveze kao budući vlasnik nepokretnosti.

Grad i zvanično preuzeo Dom Vojske

// kraj saopštenja

Da podsetimo, U Gradskoj kući dana 18. novembra u prisustvu ministra odbrane Bratislava Gašića, potpisan ugovor između gradonačelnika Jenea Maglaija i Jovana Vorkapića, direktora Republičke direkcije za imovinu, o primopredaji Doma vojske. Prema ugovoru, Grad Subotica će objekat površine od oko pet hiljada kvadratnih metara platiti 3.117.000 evra i to u narednih pet godina.

Izvor: Kabinet gradonačelnika
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 6617

Povezane vesti

Povezane teme

dom vojske

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.