Komentara: 1
Pregleda: 2175

Grad finansira aktivnosti udruženja poljoprivrednika

15.02.2014. u 17:02h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće usvojilo je juče i uputilo Skupštini grada na usvajanje odluku o načinu i postupku raspodele sredstava za finansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede iz budžeta Grada Subotice.
Grad finansira aktivnosti udruženja poljoprivrednika

Sredstva za programske aktivnosti i projekte korisnicima sredstava raspoređuju se po prioritetima, odnosno programima i projektima koji su usklađeni sa Strategijom razvoja poljoprivrede za Grad Suboticu, unapređuju rad udruženja, u šta spada nabavka opreme, štampanje propagandnog materijala, organizovanje manifestacija i seminara, zatim programi i projekti koji su vezani za zaštitu geografskog porekla poljoprivrednih proizvoda na teritoriji Grada Subotice i predstavljanje na sajmovima, inovaciju na polju organske poljoprivredne proizvodnje, i druge aktivnosti obuhvaćene strateškim razvojem poljoprivrede na teritoriji Subotice, a utvrđeni su programima korisnika.

Sredstva za finansiranje programskih aktivnosti ili projekata raspodeljuju se putem javnog konkursa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2175

Povezana vest

Povezane teme

poljoprivreda

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.