Komentara: 3
Pregleda: 3550

Gostovanje FK "Spartak Zlatibor voda" u Ivanjici

24.08.2012. u 13:52h
Na redu je treće kolo Jelen superlige za fudbalere i ekipa FK "Spartak Zlatibor voda" ove subote gostuju u Ivanjici protiv Javora. Početak meča zakazan je za 17 časova na stadionu FK "Javor".
Gostovanje FK "Spartak Zlatibor voda" u Ivanjici

Domaća ekipa u prvom kolu je bila slobodna pošto se meč između beogradske Crvene zvezde i Javora odložio zbog sabora trubača u Guči (policija nije mogla da obezbedi obe manifestacije u istom danu) a u prošlom kolu fudbaleri Javora su "razbili oklop" ekipi Smedereva pobedivši ih rezultatom 0:5 i to na gostujućem terenu.

Fudbaleri Spartaka još uvek nemaju bodove u novoj sezoni i smatraju da mogu da se odopru čvrstoj ekipi iz Ivanjice i odlepe se sa samog dna tabele i tročlane ekipe koja im pravi društvo sa nula bodova.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare prisutni su bili igrači Marko i Goran Adamović koji su preneli svoje utiske pred meč trećeg kola Jelen Super lige u kojem Subotičani gostuju ekipi Javora. 

- Okrećemo se ekipi Javora, idem na put u Ivanjicu da pobedimo svog rivala. Daćemo sto posto svojih mogućnosti da pobedimo svog narednog rivala. Naravno ovom prilikom bih hteo da se izvinim našim navijačima zbog poraza u prva dva kola. Igralo smo dobro protiv Vojvodine, ali nas nije nas hteo gol. Da smo uspeli zatresti mrežu u momentima kada smo imali dominaciju ko zna kako bi se tok meča dalje odvijao. Nadam se da ćemo napokon postići gol u ovoj sezoni i to baš u meču protiv narednog rivala i vratiti se sa sva tri boda - rekao je standardni vezni igrač Marko Adamović

Goran se nadovezao na svog brata: - Mogu samo da se nadovežem na brata da ćemo dati sve od sebe da pobedimo narednog rivala i krenemo sa serijom pobeda. Radimo odlično na treninzima i to mora da nam se vrati dobrim rezultatima. Sa velikim optimizmom očekujem ovu utakmicu i verujem u našu pobedu.

Otašević napustio klub

Vladimir Otašević (26 god) standardni štoper Spartak Zlatibor vode, raskinuo je ugovor sa klubom i kao slobodan igrač napustio redove plavih golubova. Otašević se brzo dogovorio sa klubom i napravio sporazumni raskid ugovora.

Sada već bivši štoper Subotičana karijeru će nastaviti FK Radnički 1923, za koje je potpisao dvogodišnji ugovor. Otašević je u Spartak Zlatibor vodu došao iz Metalca gde je bio kapiten. U prošloj sezoni odigrao je 27 utakmica u dresu Subotičana, kao i obe utakmice u ovoj sezoni.

Trenutna tabela nakon nepotpuna dva  kola

1. Donji Srem 6
2. Jagodina 6
3. Novi Pazar 4
4. Rad 4
5. Vojvodina 4
6. Partizan 3
7. Javor 3
8. Sloboda Point 3
9. Radnicki Niš 3
10. BSK Borča 3
11. Crvena Zvezda 1
12. Radnicki 1923 1
13. Smederevo 1
14. Hajduk 0
15. OFK Beograd 0
16. Spartak Zlatibor Voda 0

Tekstualni prenos možete pratiti putem Mozzart Sport portala.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3550
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.