Komentara: 28
Pregleda: 10498
Foto

Goran Marinković novi sekretar Sportskog saveza Subotice

14.11.2016. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
U gradskom medija centru predstavljen je novi sekretar Sportskog saveza Subotice. U narednom periodu savezom će rukovoditi Goran Marinković. Funkciju sekretara u SSS je poslednje 4 godine obavljao Zoran Olajić, koji je ujedno bio i predsednik Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak".
Goran Marinković novi sekretar Sportskog saveza Subotice

Marinković je izabran na redovnoj sednici skupštine Sportskog saveza Subotice, a tom prilikom  desile su se i promene u Upravnom odboru Saveza.

Po rečima Nemanje Simovića, člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu, promene su bile neminovne jer godinama unazad nije bilo nekog vidljivog napretka u radu Saveza, propuštene su brojne prilike da se obezbede sredstva po konkursima i to je bio znak da nešto mora da se menja.

Upravni odbor Sportskog saveza Subotice: Sreten Damnjanović - predsednik Saveza i predsednik UO (rvanje), Nemanja Simović (predstavnik lokalne samouprave), Dubravka Rodić (predstavnica lokalne samouprave), Merima Kulić (rekreativni sport), Goran Drača (muški fudbal), Milan Vučković (Sportsko društvo "Spartak"), Laslo Ubori (atletika), Marija Vig (školski sport), Dušan Rašković (sportovi na vodi), Zoran Kalinić (stoni tenis), Goran Banjanin (muška košarka), Tomislav Antelj (borilački sportovi), Veselin Uzelac (savez invalida), Stipan Vert (dizanje tegova) i Karolj Gergić (sportovi na vodi).

- "U cilju obezbeđivanja boljeg funkcionisanja klubova morali smo da uradimo,  a radićemo i dalje, određene kadrovske promene, isto tako smo bili prinuđeni da uradimo i u gradskom sportskom savezu. Nažalost poslednjih godina bila je prisutna određena inertnost po pitanju apliciranja za sredstava iz pokrajinskih i republičkih budžeta, po raspisanim konkursima, zbog čega su mnogi klubovi propustili priliku da barem malo popune rupe u finansijama" - rekao je Simović

Simović je kod novog sekretara izdvojio njegovu posvećenost poslu i spremnost da se o subotičkom sportu bavi u celini, naglašavajući da Marinković nije u subkobu interesa jer ne vodi nijedan klub.

- "Velika mi čast da preuzmem funkciju sekretara Sportskog saveza Subotice. Imam velike ambicije i želim maksimalno da se posvetim radu u Savezu. Biću otvoren za sve klubove koji smatraju da im mogu pomoći i zajedno ćemo tražiti rešenja. Veliki problem klubova su finansije i moj plan je da odmah počnemo da pratimo pokrajinske i republičke konkurse, pa će Savez time biti saveznik klubova koji će aplicirati, a mi ćemo im na tom putu dati maksimalnu podršku" - izjavio je Goran Marinković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Novi sekretar dodao je da će se Savez aktivnije uključiti oko organizacije većih sportskih dešavanja u našem gradu i pomagati klubovima-organizatorima koliko je u mogućnosti.

Izvor: Subotica.com
Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice Promocija novog sekretara Sportskog saveza Subotice
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 10498

Povezana vest

Povezane teme

nemanja simović

sportski savez subotice

goran marinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.