Komentara: 1
Pregleda: 6466

Goodwill apoteka - samo za Subotičane

17.09.2012. u 15:10h
Uzevši u obzir da "Goodwill Apoteka" koja broji 17 apoteka u čitavoj Srbiji, potiče upravo iz Subotice, često svoje sugrađane želi da nagradi posebnim akcijama, koje se ne odnose na ostatak Srbije.
Goodwill apoteka - samo za Subotičane

Tako i ovoga puta, sa željom da se sugrađani osećaju dobro i da budu zdravi i vitalni, Goodwill Apoteka je odlučila da svake nedelje pokloni po 10 vrednih poklona u svakoj Goodwill Apoteci (Matka Vukovića 10, Korzo 15, Trg Jakaba I Komora 4 (kod Sinagoge) I u Supermarektu 024).

U pitanju su kvalitetni kozmetički preparati (Eucerin, Dr Colić itd), merači pritiska Auron, Herbafast dodaci ishrani, Pantenol sprej i mnogi drugi pokloni. Svakog ponedeljka, potrošači će biti obavešteni o dobitnicima poklona, a kriterijum će biti kreativno pitanje koje će svako dobiti prilikom posete same apoteke.

U GW Apotekama sve Subotičane očekuju i akcijske novine sa preko 120 akcijskih proizvoda i set proizvoda na specijalnoj akciji od 100 dinara. Detalje možete pogledati na redizajniranoj stranici goodwill-apoteka.com.

 Apoteka Goodwill Subotica

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6466
Povezane teme

apoteka goodwill

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.