Komentara: 28
Pregleda: 4576

"Gol za Žarko" - Humanitarni turnir u malom fudbalu

29.09.2013. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Juče na terenima Sportsko rekreativnog centra u Prvomajskoj, a u organizaciji MZ "Centar II", održan je humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom "Gol za Žarko" čiji je cilj bio da u sportskom danu prikupe određena sportska sredstva za pomoć deci sa posebnim potrebama koji pohađaju osnovnu i srednju školu "Žarko Zrenjanin" u Subotici. Pobednik turnira su predstavnici SNS-a koji su u finalu pobedili DS.
"Gol za Žarko" - Humanitarni turnir u malom fudbalu

Na humanitarnom turniru učestvovale su sve političke opcije u gradu (DS, SNS, SVM, SBB, SDPS,  LDP-SSD, DSHV i LSV).

Direktorica OSŠ "Žarko Zrenjanin" je na otvaranju turnira istakla da će prikupljena sredstva biti utrošena za opremanje jednog odeljenja za najmlađe učenike ove obrazovne institucije. Оd kotizacija je prikupljeno 40.000 dinarа.

Posle svečanog otvaranja turnira prvu utakmicu odigrala su deca iz OSŠ "Žarko Zrenjanin" koja su po završetku sve učesnike obradovali sa ručno izrađenim poklonima.

Humanitarni turnir je osvojila ekipa SNS-a pošto je u finalu na penale pobedila predstavnike DS-a. Bronzanu medalju, odnosno treće mesto je zauzela ekipa SBB-a koja je u neizvesnoj završinici pobedila ekipu LDP-SSD sa 2 : 1.

Izvor: Subotica.com
Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko" Turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 4576
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.