Komentara: 100
Pregleda: 12038

Gojko Radić: "Nema podele na Nikolićeve i Vučićeve"

29.01.2014. u 16:38h
Izvor: RTV Yueco
U Srpskoj naprednoj stranci, kako na republičkom nivou tako i u gradskom odboru, ne postoji podela na Nikolićeve i Vučićeve ljudi, istakao je član predsedništva SNS-a Gojko Radić, gostujući sinoć u emisiji In medias Res.
Gojko Radić: "Nema podele na Nikolićeve i Vučićeve"

O tome pričaju oni koji ne mogu sebe da pronađu u stanci, oni koji ne mogu da naprave željeni uspeh, ili oni koji ne dođu na željeno mesto.

Tačno je da u Subotici postoje dve struje u stranci. Jednu zastupaju Gojko Radić i Bogdan Laban, dok drugu zastupa grupa odbornika koja je prekršila sve kodekse stranke. Oni koji ne poštuju hijerarhiju stranke i koji misle da mogu da iznose svoja privatna mišljenja i da vređaju članove, moraju da snose posledice, istakao je Radić.

Na sastanku koji je nedavno održan, na kom su učestvovali predsednik SVM-a Ištvan Pastor, predsednik SNS-a Aleksandar Vučić i član predsedništva SNS-a Gojko Radić, dogovoreno je da se počne sa rešavanjem problema građana Subotice, ali se razgovaralo i o nastavljanju radova na kapitalnim projektima u našem gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 100
Pregleda: 12038
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

gojko radić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.