Komentara: 30
Pregleda: 10873

Godinama krali meso sa stočnog groblja

29.09.2023. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
Godinama krali meso sa stočnog groblja

Subotičani koji su u utorak uhapšeni jer su krali meso sa stočnog groblja, to su činili u proteklih 4-5 godina, a najverovatnije su ga i prodavali – potvrdili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

- Protiv D. P. i B. S. podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda iz čl. 256 st. 2 Krivičnog zakonika. Na teret im se stavlja da su poslednjih 4-5 godina sa stočnog groblja u Subotici odnosili meso uginulih životinja i koristili za ljudsku ishranu, bez izvršenog pregleda, a najverovatnije isto i dalje prodavali - kaže Livija Panić Miletić, tužilac OJT u Subotici.

Pronađeno meso upućeno je na veštačenje, kao i telefoni osumnjičenih radi utvrđivanja kontakata. Istražne radnje su u toku i one će pokazati gde je meso od crkotina završavalo. Za krivično delo za koje se terete zaprećena je kazna od tri godine zatvora i novčana kazna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 1 dan
Komentara: 30
Pregleda: 10873

Povezana vest

Povezane teme

osnovno javno tužilaštvo

stočno groblje

livija panić miletić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.