Komentara: 5
Pregleda: 3133
Foto

Gimnazijalcima predstavljene mogućnosti studiranja na Ekonomskom fakultetu

02.03.2022. u 14:07h
Izvor: Subotica.com
Ekonomski fakultet otvorio je vrata maturantima Gimnazije "Svetozar Marković". Potencijalnim studentima predstavljene su mogućnosti studiranja na ovom fakultetu.
Gimnazijalcima predstavljene mogućnosti studiranja na Ekonomskom fakultetu

Maturant Gimnazije "Svetozar Marković", Vojislav Stanković još početkom školske godine doneo je odluku da školovanje nastavi u svom gradu na Ekonomskom fakultetu. 

- Interesuje me upravljanje ljudskim resursima, zato želim da studiram menadžment i biznis na ovom fakultetu. Dosta sam istraživao i raspitivao sam se o Ekonomskom fakultetu, a došao sam i na otvorena vrata kako bih dobio još informacija o smeru za koji sam zainteresovan - kaže gimnazijalac Vojislav Stanković - Od ove visokoškolske ustanove očekujem mnogo. Pre svega da steknem nova znanja koja će mi kasnije biti potrebna u poslu, a zainteresovan sam i za praksu koju fakultet nudi u saradnji sa kompanijama

Gimnazijalcima predstavljene mogućnosti studiranja na Ekonomskom fakultetuGimnazijalcima su predstavljene mogućnosti za studiranje na Ekonomskom fakultetu, a prilikom posete maturanti su imali priliku da postavljaju pitanja i dobiju sve informacije koje im mogu pomoći da donesu odluku o upisu.

- Za gimnazijalce smo pripremili praktičnu vežbu pod nazivom "Razvoj mobilnih poslovnih aplikacija", na taj način želeli smo praktično da im pokažemo šta se radi na našem studijskom programu poslovna infomatika - kaže doc. dr Mirjana Marić sa Ekonomskog fakulteta. 

Gimnazijalcima predstavljene mogućnosti studiranja na Ekonomskom fakultetuPored poslovne informatike, fakultet upisuje studente i na studijski program ekonomija. Na ovom studijskom programu se nakon završene 2. godine studenti opredeljuju za 1 od ukupno 7 modula (agrobiznis i ruralni razvoj, međunarodna ekonomija i biznis, finansijski i bankarski menadžment, marketing, menadžment i biznis, računovodstvo i revizija, trgovinski marketing i menadžment). 

- Danas smo đacima predstavili znanja i veštine koje se stiču tokom studiranja, kao i zanimanja kojima mogu da se bave po završetku studija.

Izvor: Subotica.com
Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu Maturanti subotičke gimnazije na Ekonomskom fakultetu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 3133
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

gimnazija subotica

subotički maturanti

maturanti gimnazije

studiranje

studenti

otvorena vrata

mirjana marić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.