Komentara: 0
Pregleda: 1171

Futsal: Spartak slavio u Kuli, Full feel poražen u Bajmoku

08.10.2021. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Odigrane su utakmice drugog kola Futsal lige Vojvodine, grupa Sever. Spartak je slavio u Kuli protiv Hajduka sa 5:2, dok su Leteći Bajmočani bili bolji od Full feel ekipe iz Subotice i pobedili sa 10:5.
Futsal: Spartak slavio u Kuli, Full feel poražen u Bajmoku

U Kuli se vodila zanimljiva borba. Domaći tim je prvi stigao do prednosti preko Bjekića. Pokušavali su Subotičani da nađu rešenje i izjednače, ali nisu uspeli i na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost Hajduka – 1:0.

Nastavak utakmice je doneo zanimljiviju i efikasniju igru. Čedomir Tomčić je poravno rezultat odmah u prvom minutu drugog poluvremena, a onda je Veselin Guberinić doneo preokret Spartaku. Momčila Arežina je svoja dva gola povećao vođstvo gostujuće ekipe – 1:4 što je u četiri minuta do kraja utakmice bilo nedostižno za Hajduk. Dobra odbrana Subotičana odolevala je svim napadima domaćeg tima, a ufinišu su se zatresle mreže obe ekipe za konačnih 2:5.

Hajduk – Spartak  2:5 (1:0)
Bjekić 8’,Sušić 39’ - Tomčić 21’,39’, Guberinić 23’, Arežina 30, 36’

Hajduk: Bjekić, Bogićević, Marković, Sušić, Olijić, Marić, Bognar, Latinkin, Popović, Savić, Malacko, Živko, Bogićević, Pejčić.

Spartak: Bjelica, Tomčić, Kujundžić, V. Guberinić, Maksimović, Horvacki, Jaković, Arežina, Spremo, Tomić, Čičić.

BAJMOČANI BOLJI OD SUBOTIČANA

U Bajmoku je odigran komšijski derbi. Leteći Bajmočani ugostili su novajliju u ligi Full feel i na kraju slavili rezultatom 10:5.

Početak meča je protekao u neizvesnoj igri. Gosti su poveli pogotkom Kotaraša, potom je Guberinić udvostručio vođstvo. Nije mnogo trebalo Bajmočanima da smanje prednost. Suknović je bio precizan za 1:2, a potom su izjednačili preko Stojanovića -2:2. Do kraja prvog dela na obe strane je postignut po jedn gol – 3:3. U drugom poluvremenu tresle su se mreže na obe strane. Domaćin je bio efikasniji za pobedu od 10:5.

Leteći Bajmočani – Full feel 10:5 (3:3)
Suknović 4’, 21’, 26’, Stojanović 7’,23’, Lebović 18’, 29’, 30’,37’ –Kotaraš 1’, Gavrić 3’,24’, M. Guberinić 10, 27’

Leteći Bajmočani: Ristić, Z. Maravić, Suknvić, Stojanović, Cvetković, Merković, Lebović, P. Maravić, Ljubojčić, U. Maravić.

Full feel: Nikšić, Kotaraš, M. Džever, M. Guberinić, Gavrić, Grabež, Građin, Ivanović, Kovač, N. Džever, Francišković, Koponja.

U narednom kolu Spartak u nedelju od 20 časova u Hali sportova dočekuje ŽAK Junior iz Sombora, dok Full feel gostujeu Vrbasu (subota, 21h) gde će se sastati sa Letećim Holanđaninom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1171
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.