Komentara: 0
Pregleda: 8403

Fudbalerke Spartaka ubedljive protiv Požarevca (10:0)

04.09.2016. u 19:08h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici juče je odigran meč 4. kola Super lige Srbije za žene u kojem je Spartak dočekao i savladao Požarevac sa 10:0. "Golubice" u sredu igraju protiv novog superligaša - Obilića.
Fudbalerke Spartaka ubedljive protiv Požarevca (10:0)

U meču u kojem se pitanje pobednika nije dovodilo u pitanje niti u jednom trenutku, a sam rezultat govori o tome ko je držao sve konce u svojim rukama. Po dva pogotka postigle su kapiten Slović, Filipović, kao i dve "internacionalke" Tseng i Kvinsi.

Donminacija "golubica" oslikavala se u serijama napada te se tako većinu vremena igralo na polovini gošći koje su u prvom poluvremenu primile "samo" četiri pogotka, iako su svoje prilike imali i Lopes i Mekuko.

U nastavku meča Spartak je nastavio da stvara, ali koristi prilike, pa su tako plavo-bele do kraja meča na ona četiri gola iz prvog dela dodali još šest i ispratile Požarevljanke "duplom petardom".

Spartak - Požarevac 10:0 (4:0)
Mekuko 18', Tseng 21', 50', Kvinsi 26', 61', Slović 44', 82', Filipović 53', 71', Jakovska 85'

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska (Baka), Gokhman, Vajda, Slović, Kvinsi (Jakovska), Tseng (Marenić), Filipović, Pavlović, Lopes, Mekuko (Matić).

Požarevac: Sekulić, Tešić, Teodosijević, Radosavljević, Izgarević, Gangolj (Perić), Dačić (Ilić), S. Nikolić, T. Nikolić (Milovanović), Vuković, Tasić

Fudbalerke Spartaka naredni meč igraju već u sredu, 7. septembra, kada na Gradskom stadionu u zaostalom meču 2. kola dočekuju Obilić. Meč se igra od 17 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8403
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.