Komentara: 2
Pregleda: 3943

Fudbalerke Spartaka ubedljive na startu Superlige

18.08.2016. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
"Golubice" su u 1. kolu Superlige gostovale u Kruševcu i zabeležile ubedljivu pobedu koja će im doneti dodatno samopouzdanje pred kvalifikacioni turnir Lige šampiona.
Fudbalerke Spartaka ubedljive na startu Superlige

Prvo kolo u novoj sezoni donelo je duel starih znalaca, Napretka i Spartaka, a iako su mnoge ekipe značajno promenile sastave, ekipa Borisa Arsića iz godine u godinu ima isti cilj, a to je više, jače i  bolje, moglo bi se reći i dalje, pa u skladu sa tim nije bilo opuštanja pred ovaj superligaški duel, iako "golubice" za manje od nedelju dana očekuje nastup na kvalifikacionom turniru za ulazak među top 32 evropske ekipe, koji se igra od 23-28. avgusta u Velsu. Osim Spartaka i domaćina (Cardiff Met Ladies FC) učestvuju šampionke Islanda (Breiðablik) i šampionke Bugarske (FC NSA Sofia).

Pitanje pobednika u Kruševcu rešeno je već posle prvih 45 minuta koje je šampion rešio u svoju korist sa 0:3 (Matić 16', Marenić 20', Slović 43'), da bi u trećem minutu nastavka domaće "dokrajčila" iskusna 31-godišnja Kineskinja Tseng.

Napredak - Spartak 0:4 (0:3)

ŽFK "Napredak": Radanovicć Marković, Karadžić, Bradić, Josić, Lisinac, Kričak, Petrović, Petronijević, Bondžić, Stojković (Sretenović).

ŽFK "Spartak": Kostić (Cetinja), Baka, Gokhman, Vajda, Slović, Tseng (Jakovska), Filipović, Krstanoska (Golubović), Pavlović (Mostarac), Matić, Marenić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3943

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.