Komentara: 2
Pregleda: 4388

Fudbalerke Spartaka u žestokom tempu bolje i od Crvene zvezde (0:1)

14.10.2016. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka za samo 10 dana odigrale su 4 prvenstvena meča, od čega tri u nizu na gostujućem terenu, ali i pored toga imaju maksimalan učinak čime nastavljaju da čuvaju čelo tabele Superlige.
Fudbalerke Spartaka u žestokom tempu bolje i od Crvene zvezde (0:1)

U odloženom derbiju 5. kola Superlige Srbije za dame, fudbalerke Spartaka savladale su u Beogradu ekipu Crvene zvezde minimalnim rezultatom. Gol odluke, kojim su "golubice" zadržale maksimalan učinak, postigla je Aleksandra Kvinsi u 5. minutu.

Po izuzetno hladnom i kišnom vremenu, izabranice Borisa Arsića diktirale su tempo utakmice i stvarale prilike, međutim klizav teren je bio najveća prepreka boljoj realizaciji. Na kraju kada se sve sabere, zaslužena pobeda aktuelnog prvaka države, koji i u novoj sezoni ne zna za neuspeh i ima bilans 7:0.

Crvena zvezda - Spartak 0:1 (0:1)
Kvinsi 5'

Crvena zvezda: Petković, Đuriček, Krstić, Đorđević, Stojanović, Miladinović, Blagojević (Đorđević), Stefanović (Agbaba), Tenkov, Mijatović, Aranđelović.

Spartak: Kostić, Gokman, Vajda, Slović, Kvinsi, Poljak, Ceng, Filipović, Krstanoska, Matić (Mekuko), Lopes.

Iza Spartaka nalazi se Sloga sa 5 pobeda, porazom i remijem (16 bodova), treća je Crvena zvezda koja je u novoj sezoni upisala pet pobeda i dva poraza (15 bodova), dok Vojvodina i Mašinac dele poziciju broj 4 sa po dve pobede i remija i tri poraza (8 osvojenih bodova). Na začelju tabele je Požarevac sa jednom pobedom i šest poraza, uz neverovatno negativnu gol razliku - minus 30.

U narednom kolu, ŽFK "Spartak" u nedelju od 14 časova dočekuje pred svojim navijačima ekipu Napretka iz Kruševca. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4388
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.