Komentara: 3
Pregleda: 4464

Fudbalerke Spartaka u prvom šeširu na žrebu za kvalifikacije Lige šampiona

08.06.2016. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Prvak Srbije Spartak nalazi se u prvom šeširu za kvalifikacije Lige šampiona i imaće ulogu nosioca grupe sa odličnim koeficijentom od 19.6950 bodova. Određeni su i domaćini kvalifikacionih grupa ove godine, među kojima nema našeg šampiona.
Fudbalerke Spartaka u prvom šeširu na žrebu za kvalifikacije Lige šampiona

U kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje će se održati od 23. do 28. avgusta, nadmetaće se 36 ekipa u devet grupa. Plasman u šesnaestinu finala najelitnijeg takmičenja izboriće samo devet prvoplasiranih ekipa.

U prvom šeširu nalaze se: Apolon (Kipar), FK Tvente (Holandija), PK–35 Vanta (Finska), SFK Sarajevo 2000 (B i H). Članovi drugog šešira su KKPK Medik Konin (Poljska), ŽNK Osijek (Hrvatska), Pomurje (Slovenija), U trećem šeširu je Weksford(Irska), dok je Kardif Met FC (Vels) u četvrtom.

Šampionke Srbije ne mogu da se sastanu sa ekipama, domaćinima  iz prvog šešira, ali moguće destinacije gde bi Spartak mogao da nastupi ove godine u okviru kvalifikacija su Slovenija, Hrvatska, Poljska, Irska ili Vels.

Žreb za Ligu šampiona održaće se  24. juna u Nionu (13,30h) kada će Subotičanke saznati svoje protivnike i državu u koju će putovati na kvalifikacioni turnir.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4464

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.