Komentara: 0
Pregleda: 2131

Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa Srbije

13.05.2015. u 22:12h
Izvor: Subotica.com
Petostruke šampionke Srbije uspešno su nastavile put ka odbrani titule osvajača Kupa Srbije pošto su danas u Nišu bile uspešnije od Mašinca rezultatom 6:1 (2:1) i u finalu će se sastati sa LASK Crvenom zvezdom.
Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa Srbije

Što se tiče ŽFK "Spartak" sve ide po planu.  Posle "overavanje" pete u nizu titule šampiona države danas je napravljen još jedan korak bliže ka odbrani trofeja u najmasovnijem takmičenju posle pobede nad Mašincem u Nišu.

Pored sijaset propuštenih šansi u današnjem meču, precizne su bile Damjanović u 8', Poljak 15', Filipović 83' i trostruki strelac, zlatna kopačka Evrope - Milena Nikolić sa pogotcima u 48', 55' i 61'. Jedini pogodak za domaće postigla je Mišeljić u 9' minutu meča.

Ekipa Borisa Arsića u finalu će se sastati sa LASK Crvenom zvezdom koja je svoje mesto u finalu pronašla kroz penale u pobedi nad Napretkom 4:2 (0:0). Finale je zakazano za 6. jun, a finale će najverovatnije biti odigrano na stadionu FK "Inđija" gde je Spartak i prošle godine igrao finale i u kojem je osvojio pehar pobednika Kupa za sezonu 2013/14.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2131
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.