Komentara: 2
Pregleda: 3440

Fudbalerke Spartaka rutinski protiv Crvene zvezde i podigle šampionski pehar

10.06.2013. u 13:42h
U okviru 22. kola Prve fudbalske lige za žene ŽFK "Spartak" je gostovao beogradskom ŽFK "LASK Crvena zvezda" i pobedio rezultatom 0:5. Početku utakmice prethodila je mala svečanost, pošto se od crveno-belog dresa oprostila Jovana Damnjanović. Jedna od najboljih igračica Srbije karijeru nastavlja u nemačkom Volfsburgu, prvaku Evrope.
Fudbalerke Spartaka rutinski protiv Crvene zvezde i podigle šampionski pehar

U isto vreme, igračice ŽFK "LASK Crvena Zvezda" su uručile po ružu Golubicama kao čestitku za osvojenu titulu. Po završetku utakmice Miroljub Arsić, predsednik komisije za ženski fudbal FSS, kapitenu ŽFK "Spartak" Violeti Slović uručio je šampionski pehar.

Što se tiče takmičarskog dela, u okviru 22. kola Prve lige Srbije za žene, ekipa aktuelnog šampiona gostovala je u nedelju ekipi ŽFK "LASK Crvena zvezda" uz apsolutnu dominaciju u nacionalnoj ligi još jednom potvrdila da je ponovo zasluženo na vrhu. Svečarska atmosfera je dodatno podignuta posle pet golova u mreži protivnica na njihovom terenu.

Utakmici je bilo prisutno oko 500 posmatrača.

Za ŽFK Spartak golove postigle: M.Nikolić u 8, 64 minutu, G.Enganamouit u 30 minutu., J.Čanković u 84 minutu, M.Ilić u 89 minutu.

ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije ŽFK "Spartak" - preuzimanje pehara šampiona Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3440
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.