Komentara: 0
Pregleda: 1813

Fudbalerke Spartaka protiv Crvene zvezde na startu prolećnog dela

19.03.2016. u 15:23h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka protiv Crvene zvezde na startu prolećnog dela

Posle duge pauze nastavlja se Super liga za žene. Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka u nedelju 20. marta gostuju u Beogradu gde će na stadionu „Rajko Mitić” snage odmeriti sa LASK Crvenom zvezdom. Pred derbi susret u taboru Subotičanki vlada veliki optimizam.

- Uspešno smo realizovali pripremni period i spremni smo za nastavak prvenstva koji dočekujemo sa velikom optimizmom. Nivo forme našeg tima nije na onom koji želimo, ali smo sigurni da će kroz utakmice koje dolaze ekipa biti sve bolja. Iza nas je dovoljan broj prijateljskih utakmica koje su poslužile da ispravimo određene greške i namestimo ekipu za prvim meč, kada gostujemo Lask Crvenoj zvezdi koja zna da bude veoma neugodna. Iako u derbi ulazimo sa mladim timom očekujem dobru utakmicu u Beogradu gde će detalji odlučivati pobednika – kaže Bojan Arsić sportski direktor Spartaka.

Marija Ilić, kapiten Spartaka ističe da je prva utakmica posle priprema uvek teška, ali da Golubice protiv Zvezde moraju ostaviti dobar utisak i osvojiti tri boda.

- Osvajanjem prvog mesta na turniru u Rimu napravili smo lepu uvertiru za nastavak prvenstva. Na samom startu prolećnog dela sastajemo se sa Lask Crvenom zvezdom. Uvek je najteža ta prva utakmica u kojoj je važno da se ostavi dobar utisak. Zvezda ima mlad tim sa par iskusnih igračica i sigurno da će protiv nas imati veliki motiv, međutim, mislim da smo mi fizički bolje pripremljene i da će to presuditi. Ovaj meč je veoma bitan za nas i ukoliko ga rešimo u našu korist , „kupićemo” mir za naredni period koji dolazi – plej of.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1813
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.