Komentara: 3
Pregleda: 4144

Fudbalerke Spartaka preko Zvezde trasirale put do finala Kupa

19.05.2016. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka plasirale su se u finale nacionalnog Kupa pošto su juče na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu savladale LASK Crvenu zvezdu sa ubedljivih 5:0. U finalu će se 28. maja sastati sa Mašincem.
Fudbalerke Spartaka preko Zvezde trasirale put do finala Kupa

Subotičanke su u polufinalu bile i više nego ubedljive i posao već završile posle prvog poluuvremena koje su dobile sa 4:0, a do kraja meča postigle još jedan čime su "overile" plasman u finale Kupa Srbije.

Domaćim igračicama nije pomogla ni prednost u broju igračica pošto je Nikolićeva napustila igru zbog drugog žutog kartona. U ekipi Spartaka blistale si upravo Nikolićeva i Poljak koje su postigle svih 5 pogodaka.

Spartak je došao u rano vođstvo preko Alegre Poljak u 7' minutu meča, prednost je uvećala Milena Nikolić (19'), zatim su se na smenu upisivale Poljakova (23' i 89') i Nikolićeva (44') za konačnih 5:0.

LASK Crvena zvezda - Spartak 0:5 (0:4)

ŽFK Crvena zvezda: Ivanović, Trišić, Đorđević, Stojanović, Miladinović (Teodosijević), Stefanović (Blagojević), Erac, Agbaba, Tenkov, Mijatović, Aranđelović

ŽFK Spartak: Kostić, Burkert , Krstić, Vajda, Malešević, Poljak (Jakovska), Filipović (Marenić), Nikolić, Ilić, Marković (Ngaska), Pavlović.

Finale Kupa se igra 28. maja, a Spartakov protivnik će biti niški Mašinac. Osvajanjem i ovog trofeja "golubice" će odbraniti titulu i još jednom potvrditi dominaciju u srpskom fudbalu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4144
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.