Komentara: 6
Pregleda: 3027
Foto

Fudbalerke Spartaka pobedile ekipu Novog Bečeja (7:0)

13.04.2014. u 19:47h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka danas su po prvi put ove godine zaigrale na Gradskom stadionu zvaničnu utakmicu i sasvim očekivano pobedile ekipu Novog Bečeja sa visokih 7:0. Ovo je ujedno bila i poslednja utakmica pred plejof.
Fudbalerke Spartaka pobedile ekipu Novog Bečeja (7:0)

Subotička publika mogla je da uživa u lepom i efektivnom fudbalu, pogotovo u prvom delu kada je postignuto 6 golova, dok je u drugom delu postugnut samo jedan, uz takođe jedan neiskorišćen penal za domaće.

U drugom delu ređale su se akcije domaćih, gošće tek po koji put su prešli pola terena, pa je Spartak dominirao na sredini, silovito napadao, ali fenomenalna golmanka gostiju činila je čuda na svom golu, odigrala feneomenalnih 45 minuta i spasla svoj tim od velikog potopa.

Fudbalerke Spartaka po prvi put su danas u 2014. godini zaigrale na Gradskom stadionu takmičarski meč i po prvi put su imale priliku da vide svoj rezultat na semaforu. S obzirom na visoku efikasnost Ženskog fudbalskog kluba "Spartak", pogotovo na domaćem terenu, fudbalerke će morati da pripaze da ne postignu više od 19 golova, jer toliko je maksimum koliko semafor može prikazati.

Golove su postigle: Marenić Jelena (9, 34 min.), Nikolić Milena (13, 26, 32, 56 min.), Radanović Željka (40 min.)

Za ŽFK „Spartak“ nastupile: Ivanov, Ilić, Krstić, Radanović, Vajda, Malešević, Poljak, N Rehy, Nikolić, Damjanović i Marenić (Adamov 46 min.), dok su za ŽFK „Novi Bečej“ zaigrale: Kolarić, Delić, Sopka, Trajković, Pap, Garić, Siluši, Gavrilović, Nađ i Malijar.

Ovom pobedom ŽFK "Spartak" je i zvanično stavio tačku na ligaški deo (Svih 14 pobeda, 90 postignutih golova i 1 primljen), a sada sledi plejof u kojem će učestvovati prve 4 ekipe u konačnom plasmanu (Spartak, Napredak, Mašinac i LASK Crvena zvezda).

Sistem takmičenja je takav da će igrati po dve utakmice, svako sa svakim, prenose se bodovi samo iz međusobnih duela, što u slučaju ŽFK "Spartak" znači da će u plejofu startovati sa prednošću od +18. Ova idealna situacija je praktično i overa nove šampionske titule, ostaje samo da se odigra formalno plejof, a šampanjac već sada može da se hladi...

Izvor: Subotica.com
Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej Fudbal (Ž): Spartak - Novi Bečej
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 6
Pregleda: 3027
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.