Komentara: 2
Pregleda: 2454

Fudbalerke Spartaka očekivano obezbedile prolaz u polufinale Kupa

23.04.2016. u 10:56h
Izvor: Subotica.com
Spartak je prema očekivanom u četvrtfinalu Kupa Srbije savladao na Gradskom stadionu u Subotici drugoligaša Šumadiju iz Kragujevca sa ubedljivih 10:0. Danas i sutra s eigraju ostali mečevi ove faze, nakon kojih će Spartak saznati potencijalnog protivnika u polufinalu.
Fudbalerke Spartaka očekivano obezbedile prolaz u polufinale Kupa

Razigrane „golubice” već u prvih 45 minuta stekle su prednost od 4:0. Pavlovićeva je prva zatresla mrežu, a potom su Maleševićeva i Nikolićeva nadmudrile odbranu protivnika i povisile vođstvo domaćina.

U nastavku tim Borisa Arsića potvrdio je  epitet favorita i gošće počastio sa još šet golova. Nikolićeva se u 74.minutu po treći put upisala u listu strelaca za 5:0, zatim je Olivera Marković dva puta bila precizna – 7:0. U finišu utakmice dominantniju igru Subotičanke su krunisale golovima Marenićeve , Nikolićeve i Jakovske za konačnih 10:0.

Spartak – Šumadija 10:0 (4:0)
Pavlović 12', Malešević 16', Nikolić 33', 43', 74', 90', Marković 76', 82', Marenić 88', Jakovska 90',

Spartak: Cetinja , Burkert , Krstić , Vajda, Malešević, Poljak (Jakovska), Nikolić, Marković, Mostarac, Pavlović, Marenić.

Šumadija: Pantić, Mijatović, Mirković, Babić, Ilić (Stevanović), Jurišević (Đorđević ), Miloradović, Lazić, Dukić (Nikolić), Pavlović, Milosavljević.

Danas se igraju još dva četvrtfinalna meča Kupa Srbije za dame. U Novom Sadu  sastaju se Vojvodina – Crvena zvezda dok će u  Kruševcu snage odmeriti  Napredak i  Lavice iz Dubočice. U nedelju u  Beogradu igraju Sloga-Radnički i Mašinac. Jedan od pobednika iz ovih susreta je sledeći protivnik "golubicama" u polufinalu Kupa Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2454
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.