Komentara: 1
Pregleda: 3509

Fudbalerke Spartaka bez poraza završile jesenji deo prvenstva

21.11.2016. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka bez poraza završile jesenji deo prvenstva

"Golubice" su osvojile jesenju titulu, bez ijednog poraza, štaviše sa svim pobedama i dominacijom na koju su nas već navikli godinama unazad. Rekonstruisani tim, sa dosta novih i mladih igračica još jednom je pokazao da kvalitetnim radom i dugoročnom strategijom rezultati ne mogu da izostanu.

Ekipa Borisa Arsića savladala je Vojvodinu (0:2) u poslednjem kolu prvog dela sezone, a pre toga još dvanest ekipa položilo je oružje pred fudbalskim tornadom iz Subotice. Padali su redom Mašinac, Sloga, Crvena zvezda, Vojvodina... sve njih Spartak je na terenu upozorio da sklone prste od trofeja, jer neće on nigde.. iz Subotice.

Sa trinaest pobeda, šezdeset postignutih i tek četiri primljena pogotka, fudbalerke Spartaka još jednom su stavile tačku na jedan ciklus takmičenja u Superligi i zasluženo odlaze na zimsku pauzu, a protivnici će imati priliku da do kraja marta smisle neku strategiju kako bi pomrsili planove Subotičanki i sprečili da klub (pri)veže šestu titulu šampiona Srbije, a uz nju i titulu osvajača nacionalnog Kupa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3509
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.