Komentara: 2
Pregleda: 2381

Fudbaleri Spartaka zakomplikovali ulazak u plejof

10.04.2017. u 11:45h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da savladaju Metalac i time su dodatno otežali ulazak u plejof. U poslednjem kolu pored pobede u Lučanima moraće da posmatraju i rezultate na drugoj utakmici.
Fudbaleri Spartaka zakomplikovali ulazak u plejof

Spartak je dobro otvorio utakmicu, nametnuli su visok tempo igre a ubrzo su dobre akcije izveli Jovović i Nikolić, međutim odbrana Metalca je bila sigurna. Gosti su prvi put zapretili u 10. minutu preko Rovčanina. Spartak je ozbiljnu šanu imao u 25. minutu kada je Mudrinski prošao po levoj strani uposlio Ivanovića, čiji šut brani golman Metalca no lopta se odbija do Jovovića koji biva izblokiran. Gosti su ozbiljnu priliku imali u 39. minutu, kada je Mijić odlično šutirao a nakon intervencije golmana Ostojića na odbijenu loptu natrčao je Rovčanin i loptu poslao tik uz stativu u gol aut. Par minuta kasnije odgovorio je Spartak preko mladog Pantića, čiji šut završava uz stativu, ali sa spoljne strane.

Početkom drugog poluvremena Spartak je imao šansu utakmice. Ivanović se lepo oslobodio svog čuvara, uposlio je Jovovića koji loptu prosleđuje do usamljenog Glavčića koji je uputio oštar i precizan šut, no lopta pogađa stativu. Metalac je mogao do vodećeg gola u 60. minutu, lopta je preko Rovčanin i Pavlovića došla do Krkotića koji šutira u bliži ugao, međutim Ostojić odličnom reakcijom uspešno čuva svoj gol.

Trener Černišov pojačao je napad ulaskom kapitena Torbice i mladog Abaza. Usledio je pritisak ka golu Metalca, ali bez konkretne završnice. Gosti su ponovo zapretili u 84. minutu, Tomić je ubacio loptu pred gol gde se najbolje snašao Čumić, no ponovo je siguran bio golman Ostojić. Pet minuta kasnije nova prilika za goste, u kojoj Pavlović nije uspeo da pogodi mrežu. U poslednjim trenucima utakmice Spartak je mogao do pobede. Prvo je šutirao Stojković čiji šut blokira odbrana Metalca a par trenutaka kasnije stvorila se velika gužva pred golom Metalca u kojoj se najbolje snašao Abaz koji je uputio jak šut, ali sreća je pogledala goste te lopta nije ušla u gol.

Spartak Ždrepčeva krv – Metalac 0:0

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Bašanović, Pantić (66' Torbica), Glavčić, Ivanović, Nikolić (85' Savković), Jovović (77' Abaz), Mudrinski.

Metalac: Kostić, Pavlović, Otašević, Bondarenko, Koraksić, Stojković, Panić, Mijić (57' Tomić), Krkotić (80' Nikodijević), Rovčanin, Čumić (90' Simović)

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2381
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.