Komentara: 3
Pregleda: 2619

Fudbaleri Spartaka u subotu protiv Napretka

17.04.2015. u 10:03h
Izvor: Subotica.com
Na jučerašnjoj konferenciji za novinare pred meč 23. kola Jelen super lige između Napretka i Spartaka, javnosti su se obratili prvotimac Goran Antonić i novi šef struke Spartaka Stevan Mojsilović. Ovaj duel igra se u subotu od 16 časova.
Fudbaleri Spartaka u subotu protiv Napretka

U subotu se nastavlja fudbalsko prvenstvo u Super ligi, a Spartak u ovom kolu gostuje u Kruševcu ekipi Napretka od koje je bolje plasiran za jedno mesto.

Iako se radi o dve ekipe koje ove godine igraju vrlo promenjivo, poslednji rezultat Kruševljana kada su pobedili Vojvodinu na njenom terenu pozva na oprez i maksimalnu koncentraciju kako bi se osvojili važni bodovi u borbi za opstanak.

Obe ekipe imaju sličan bilans uspešnosti u aktuelnoj sezoni, jedina novost u timu Spartaka je novi trener koji je pre nekoliko dana zamenio Petra Kurćubića.

O samom meču govorio je Spartakov defanzivac Goran Antonić:

- "Očekuje nas nezgodno gostovanje u Kruševcu, ekipi koja je u prošlom kolu pobedila Vojvodinu. Pripremamo se što bolje sa novim šefom, treniramo na pomoćnim terenima pošto je naš loš, pokušaćemo da analiziramo njihov način igre, da se pripremimo na njihove kontre, prekide. Pokušaćemo i da popravimo loš utisak koji smo ostavili u prošlom kolu u Nišu, kada smo veći deo meča igrali sa igračem više, daćemo svoj maksimum da sa novim šefom krenemo u pobede." - istakao je Antonić

Antonić se takođe osvrnuo na donedavnog Spartakovog igrača Iliju Radovića koji danas igra za Napredak, koji je opasan kod prekida, a nije mu ni promaklo da je i asistirao u pobedi njegovog tima nad Vojvodinom.

- "Moraćemo da obratimo pažnju na njega (Radovića) i još par igrača, dogovorićemo se na treningu ko će koga preuzimati pri prekidima" - dodao je Antonić

Očekivanja šefa struke su osvajanje nova tri boda.

Fudbaleri Spartaka u subotu protiv Napretka

- "Treniramo u Hajdukovu, to je za sada jedini trener na kojem možemo da treniramo. Igrači su me dobro prihvatili, upoznajem ekipu i pokušaću da za ovo kratko vreme da ih što bolje upoznam i nametnem im svoju ideju. Igrači jako dobro treniraju i očekujem od njih da isto tako odigraju u Kruševcu." - izjavio je Stevan Mojsilović, šef struke Spartaka i dodao da pravo upoznavanje sa igračima Spartak očekuje upravo u Kruševcu kada očekuje da će dobiti jasnu sliku.

- "Hoću da igramo brz i jednostavan fudbal, da što pre stignemo do gola protivnika, da je tempo igre na visokom nivou, da igrači igraju disciplinovano i kolektivno, sa puno samopouzdanja i naravno na gol više." - dodao je Mojsilović

Mojsilović na gostovanju u Kruševcu neće moći da računa samo na Maksimovića koji će pauzirati zbog parnih kartona, dok je Georgijević lakše povređen.

Meč između Napretka i Spartaka igra se u subotu od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka FK "Spartak" uoči 23. kola i meča protiv Napretka
Postavljeno pre 9 godina i 2 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2619

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

stevan mojsilović

goran antonić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.