Komentara: 11
Pregleda: 2263

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno u Kruševcu (0:0)

18.04.2015. u 20:47h
Izvor: Subotica.com
U meču 23. kola Jelen Super lige u Kruševcu su se sastali Napredak i Spartak, a posle 90 minuta meča rezultat je ostao nepromenjen - 0:0
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno u Kruševcu (0:0)

Ni promena trenera nije uspela da prekine seriju nepovoljnih rezultata koje subotički klub pravi u drugom delu sezone. U današnjem duelu protiv Napretka osvojen je samo bod, ali gol nije postignut.

Napredak je tokom većeg dela meča imao inicijativu, u nekoliko navrata bio u prilici da osvoji sva tri boda, ali Spartak se organizovano branio i na momente pokazivao ambicije za ugrožavanje domaćeg golmana.

Poslednjih desetak minuta meča Spartak je igrao sa igračem manje pošto je Milošević zbog dva gruba stara, po jedan u prvom i jedan u drugom, pre vremena napustio igru. U Kruševcu zbog parnih kartona nije nastupio Maksimović, kao ni Georgijević koji još uvek sanira lakšu povredu.

NAPREDAK: Janković, Radulović, Punoševac, Frimpong, Radović, Luković, Gobeljić (Lemajic 77' ), Bajić (Majdevac 64'), Ndaiye, Vučetić, Trujić

SPARTAK: Mirković, Plavšić, Jočić, Kovačević, Torbica, Dukić, Milošević, Milić (Mezei 84'), Antonić, Ilić (Ivanović 59'), Mrkela (Farkaš 74')

Kratak osvrt na današnju utakmicu dao je i novi šef struke Spartaka Stevan Mojsilović:

- "Ishod utakmice po mom mišljenju je realan. Voleo bih da je bilo golova. Igračima čestitam na dobrom pristupu i igri. Čestitam kolegi Matiću i igračima Napretka. Mislim da ni jedna od naše dve ekipe neće imati problem sa opstankom." - izjavio je Mojsilović

U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Novog Pazara koja je danas na svom terenu poražena od Vojvodine minimalnim rezultatom 0:1.

Više detalja uskoro.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 dana
Komentara: 11
Pregleda: 2263

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.