Komentara: 3
Pregleda: 3529

Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Čukaričkom

16.09.2016. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Deveto kolo Superlige biće odigrano u senci 152. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde. Spartak u subotu gostuje na Banovom brdu, ekipi koja ima nikad lošiji start sezone u svojoj dugogodišnjoj superligaškoj karijeri.
Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Čukaričkom

Uoči meča 9. kola između Spartaka Ždrepčeve krvi i Čukaričkog, na strani, javnosti su se obratili šef struke Andrej Černišov i prvotimac Nemanja Glavčić.

Spartak ima izvesne kadrovske probleme, ono što se sada zna je da Černišov neće moći da računa na povređene Jočića i Farkaša, dok su ostali na današnji dan spremni za meč uz Beogradu.

Černišov: Neće biti lako, ali idemo po 3 boda!

Šef struke Spartaka očekuje težak meč protiv dobre ekipe, koju ne prate i adekvatni rezultati. Ipak, Spartak će tražiti povratak na pobedničke staze i prva sledeća prepreka na tom putu je ekipa Čukaričkog.

– "Očekujem tešku utakmicu. Čukarički je dobra ekipa koja je odlično igrala i prošle sezone. Navodno su promenili trenera što je uvek dobro za ekipu, a loše sada po nas, jer će se pojaviti neka nova energija u njihovoj igri. Znamo kako igrati protiv njih, danas imamo još jedan trening pa ćemo ponovo analizirati njihovu igru kako bi se što bolje pripremili za taj duel u subotu. Dobro smo radili protekle nedelje i očekujem pobedu u Beogradu." - istakao je Černišov

O KUPU POSLE ČUKARIČKOG - Upitan da prokomentariše meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke Černišov je odgovorio da će stručni štab o tome razmišljati tek posle prvenstvenog meča, napominjući da je Spartak prošle sezone igrao polufinale i ima obavezu da ove sezone makar dostigne taj uspeh.

Prvotimac superligaša sa severa Bačke Nemanja Glavčić novo je lice u klubu. Po njegovim rečima iza njega i njegovih klupskih kolega je kvalitetna priprema, pa uz maksimalno zalaganje na terenu i adekvatan pristup Glavčić smatra da pozitivan rezultat ne može da izostane.

Većina mečeva će biti odigrana u subotu, a poslednji duel biće odigran u nedelju u Novom Sadu kada Vojvodina dočeka Borac. Meč Spartaka i Čukaričkog igra se od 19 časova na Banovom brdu.

Posle osam odigranih kola Spartak zauzima poziciju broj šest sa 4 pobede, 3 poraza i jednim remijem, baš kao i Partizan. Lider Superlige je i dalje Crvena zvezda sa 22 boda, dva boda više od Vojvodine, odnosno šest od Radničkog iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3529

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.