Komentara: 0
Pregleda: 3646

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Mladost

04.11.2016. u 08:55h
Izvor: Subotica.com
U meču 15. kola Superlige fudbaleri Spartaka u subotu od 13,30 časova dočekuju Mladost iz Lučana. Ekipa i stručni štab pozvali su vernu publiku da budu uz njih i u ovom značajnom meču.
Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Mladost

Za razilku od prvih 7 kola nove sezone Spartak Ždrepčeva krva drugih 7 kola rezultatski nije odigrala na nivou, a od povratka na svoj stadion nije zabeležila pobedu. Puleni Andreja Černišova veruju da će upravo subotnja utakmica biti prilika da se presavije tabak i da se ekipa vrati na pobednički kolosek.

U najavi meča protiv Mladosti Černišov se prvo zahvalio navijačima Spartaka koji su bodrili ekipu u Gornjem Milanovcu, u prošlom kolu.

- "Zahvaljujem se našim navijačima koji su došli u Gornji Milanovac i podržavali nas protiv Metalca.  Bilo mi je izuzetno drago što su postavili i zastavu Rusije, i hvala im za to!" – rekao je Černišov a zatim se osvrnu nanrednog protivnika - "Što se tiče subotnjeg meča, očekujem jednu od najtežih utakmica u ovoj polusezoni. Radi se o ekipi koja je dobro ukomponovana i ove sezone jaka na svim pozicijama. Igraju dobar i čvrst fudbal sa dosta duela, a mi moramo biti spremni na takvu vrstu igre. "

Što se tiče sastava ekipe, za prvi tim konkurišu svi osim Ćaslana koji je povređene. Ekipa će u petak odraditi poslednji trening pred utakmicu kada će još jednom anlizirati protivnik, ali i uvežbati akcije koje bi mogle da iznenade ekipu Mladosti.

Černišov je svestan da njegova ekipa od povratka u Suboticu nema nijednu pobedu i uveren je da će se to promeniti u subotu. To će po njegovim rečima biti nagrada za vernu publiku koja je bila uz Spartak svo ovo vreme.

Napadač Spartaka Ognjen Mudrinski najavio je da će njegova ekipa u kojem god sastavu izađe na teren dati svoj maksimum

- "Biće ovo jedna od najtežih utakmica u sezoni. Ekipa Mladosti je do sada svojim igrama  dokazala da je veoma ozbiljan koektiv. Imaju iskusne igrače i čine jednu dobru celinu. Što se nas tiče, nakon nerešene utakmice u Milanovcu mislim da je došlo vreme i za jednu pobedu u Subotici. Svi smo spremni da damo maksimum i da osvojimo tri boda." - zaključio je Mudrinski.

U klubu se nadaju da će publiak prpoznati značaj ovog meča i pružiti neophodnu podršku "golubovima" kako bi konačno pobedili na Gradskom stadionu i u završnici polusezone popravili utisak. Meč se igra u subotu od 13,30 časova, a ulaznice za ovaj meč iznose, za zapad 300, odnosno istok 250 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3646
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.