Komentara: 3
Pregleda: 2959

Fudbaleri Spartaka sutra gostuju u Novom Pazaru

14.05.2016. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka po prvi put u sezoni prvenstvenu utakmicu dočekuju u mirnoj atmosferi i bez pritiska. Dva kola pre kraja i teoretski su obezbedili opstanak i sada se nalaze na čelu plejaut lige. U nedelju od 17 časova u okviru pretposlednjeg kola Subotičani igraju na terenu Novog Pazara.
Fudbaleri Spartaka sutra gostuju u Novom Pazaru

Fudbaleri Spartaka u Novi Pazar putuju sa jasnim ciljem da pokušaju da nastave uspešni niz od 5 mečeva bez poraza (4 pobede i 1 remi) i vrate se sa novim bodovima. Povodom predstojeće utakmice održana je konferencija za štampu na kojoj su govorili šef struke Andrej Černišov i prvotimac Stefan Milošević.

Černišov se u uvodnom obraćanju zahvalio igračima svoje ekipe na zajedničkom rezultatu, a zatim i najavio sutrašnje gostovanje u Novom Pazaru.

– "Zahvaljujem se fudbalerima na dobrim igrama i što su prihvatili naš sistem rada i naše principe. Oni su najvažniji ljudi na terenu, bili su odlični i još jednom im hvala na tome. U sledećem kolu gostujemo u Pazaru i u tom meču želimo da osvojimo bodove jer nije svejedno da li ćemo prvenstvo završiti na devetoj ili trinaestoj poziciji. Ekipa je puna samopouzdanja posle dobrih igara i pobeda. Ne želimo da se tu zaustavimo, spremamo se kao za svaki meč i idemo na pobedu." - jasan je bio Černišov

Cilj je ostvaren, opstanak je obezbeđen i u naredna dva meča u plejautu biće prilike da trener Černišov šansu pruži i igračima koji su ove sezone imali manju minutažu.

- "Planirali smo da neke igrače koji do sada nisu dobili šansu da zaigraju u Pazaru.  Mi već od ovog trenutka počinjemo sa pripremama za sledeću sezonu. Treba da vidimo ko još može da nam pomogne u sledećoj sezoni i zato će sigurno biti nekih izmena." - dodao je Rus

Trener plavo-bele ekipe sa severa Bačke možda da računa na sve igrače osim na Branimira Jočića koji će ovo kolo pauzirati zbog parnih žutih katona. Meč se igra u nedelju od 17 časova. U poslednjem kolu Spartak naredne subote dočekuje Rad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2959

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.