Komentara: 18
Pregleda: 5869

Fudbaleri Spartaka osvojili sva tri boda u Novom Pazaru (0:1)

15.05.2016. u 19:11h > 20:50
Izvor: Subotica.com
U meču 36. kola Super lige (plejaut) na jugu Srbije sastali su se Novi Pazar i Spartak. Meč je završen minimalnom pobedom Spartaka u poslednjim minutima meča. U poslednjem kolu naredne subote u Suboticu dolazi Rad.
Fudbaleri Spartaka osvojili sva tri boda u Novom Pazaru (0:1)

Prednost igrača više Spartak je dobio već u 10. minutu meča posle nesmotrenog starta igrača Novog Pazara. Naime, u jednoj akciji Radivojević (NP) je lukavim driblingom prošao Kovačevića (SPA), a ovaj ga je nezgodno dokačio, što je iznerviralo igrača domaćih toliko da je šutnuo Kovačevića zbog čega je dobio direktan crveni karton.

Prvu izglednu šamsu Spartak je proizveo u 18' minutu preko Ilića koji se našao lice u lice sa protivničkim golmanom ali mladi reprezentataivac iz redova Spartaka nije bio dovoljno koncentrisan i šansa je ostala neiskorišćena.

Iako meč nije imao rezultatski značaj obeležio ga je veliki broj rpekida zbog faulova pa je tako i igra na momente bila nepovezana, pogotovo u prvom delu. Pazarci iako su imali igrača manje imali su više loptu u nogama i više pretili.

U drugom delu Tumbasevića je zamenio kapiten Torbica, nedugo zatim Makarić menja Farkaša. Uvodnih desetak minuta nastavka pripalo je ekipi sa severa Bačke, ali taj pritisak je brzo splasnuo i Pazar je uspostavio balans, ali bez većih uspeha u nameri da ugrozi Spartakov gol.

I drugi deo igre obeležili su česti prekidi i nekoliko oštrih startova zbog čega se u beležnici glavnog arbitra našlo čak devetoro igrača.

U poslednjih dvadesetak minuta meča Spartak je više želeo gol, a domaći su bili zadovoljni i sa prijateljskim "iksom". U dva navrata Ivanović je imao lepe prilike, ali i one su ostale neiskorišćene.

Činilo se da će mreže mirovati u ovom susretu, ali da ne bude tako pobrinuo se Antonić na asistenciju Torbice za 0:1, što je i bio konačni rezultat za trijumf na jugu Srbije.

Novi Pazar - Spartak 0:1 (0:0)
Antonić 87'

Sa tribina stadiona Gradskog stadiona u Novom Pazaru Spartak je bodrilo dvadesetak Marinaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 5869

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.