Komentara: 13
Pregleda: 3185
Foto

Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Partizanu

08.05.2015. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u okviru 27. kola Jelen super lige u subotu od 19 časova gostuju aktuelnom lideru prvenstva i pretendentu na šampionsku titulu - ekipi Partizana. Tim povodom na Gradskom stadionu je održana konferencija za medije.
Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Partizanu

Duel dve ekipe koji završnicu prvenstva očekuju sa različitim ambicijama - sa jedne strane Spartak koji se grčevito bori za opstana u Super ligi, dok se domaćin Partizan bori za titulu, odnosno da sačuva bodovnu prednost u odnosu na većitog rivala na četiri kola do kraja.

Kratko komentarišući natpise u štampi i "govorkanja" čak i u neposrednom okruženju šef struke Stevan Mojsilović istakao je da je Partizan apsolutni favorit u sutrašnjem meču, ali u tome vidi priliku da njegova ekipa odigra rasterećno i motivisano iz više razloga - zato što im se daju male šanse, zato što igraju protiv velikog protivnika, ali i zato što im je svaki bod izuzetno bitan, pa čak i protiv nekoga ko je na najboljem putu da osvoji šampionsku titulu.

- "Po reakcijama i po pozivima koje imam, kao i po onome što čujem iz neke druge ruke, samo je pitanje hoće li nas Partizan pobediti sa dva, tri, pet ili sedam golova razlike. Kada je već takva licitacija sa koliko ćemo golova izgubiti onda smatram pošto nemamo šta da izgubimo da upravo u tome vidimo našu priliku da igrači pokažu šta znaju, da daju sve od sebe, da odigraju najbolju utakmicu u sezoni." - izjavio je Mojsilović

MOJSILOVIĆ: Sve je moguće, čuda se dešavaju...

Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Partizanu

Na pitanje šta su njegove želje u sutrašnjem meču šef struke Spartaka izjavio je da se njegove želje i stvarnost ne podudaraju, ali isto tako istakao uverenje "da je u životu sve moguće i da se životna čuda dešavaju".

- "Verujem da možemo da iznenadimo Partizan. Moj stav, moj zahtev, moja želja i moja namera je da pobedimo Partizan, iako tradicija nije na našoj strani. Verujem da je to moguće i taj optimizam zasnivam na veri u igrače i njihovoj sposobnosti, a to sam rekao i njima u svlačionici."  istakao je Mojsilović.

Mojsilović se kratko osvrnuo i na prethodne mečeve koje je Spartak odigrao u prvenstvu.

- "Na prethodnim utakmicama nisu dali svoj maksimum. Odigrali smo jako dobre tri utakmice i slabiju protiv Voždovca u kojoj smo bili apsolutno dominantni, ali zakazali smo u realizaciji. Ukoliko igrači veruju u sebe i svoje sposobnosti, onoliko koliko ja verujem u njih onda će ova moja priča da je sve u životu moguće biti u skladu sa onim što će oni da pruže u sutrašnjem meču." - zaključio je Mojsilović

Meč između Partizana i Spartaka igra se u na stadionu JNA u subotu od 19 časova, a TV prenos je obezbeđen na kanalu ArenaSport 1.

Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Partizanu

Na tabeli Jelen super lige Spartak se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu koje vodi direktno u niži rang - Prvu ligu Srbije, ima bod manje u odnosu na Donji Srem koji će biti Spartakov naredni protivnik na Gradskom stadionu, a dva boda manje od Voždovca koji je prošle nedelje iz Subotice odneo sva tri boda.

Posle Partizana i Donjeg Srema Spartak gostuje Radu koji se još uvek nada da će moći da ostvari povoljan plasman koji će ga odvesti u evropsko takmičenje, dok u poslednjem kolu u Suboticu dolazi ekipa Čukaričkog koja je još ranije obezbedila treću poziciju.

Izvor: Subotica.com
Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana Press FK "Spartak" povodom meča 27. kola JSL protiv Partizana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 3185

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.