Komentara: 5
Pregleda: 4536

Fudbaleri Spartaka spremno dočekuju Rad

30.09.2016. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje fudbala u nedelju od 15 časova očekuje novi superligaški meč u kojem Spartak dočekuje Rad. Ulaz na stadion je besplatan.
Fudbaleri Spartaka spremno dočekuju Rad

Poraz u Kruševcu nije prijao, ali život ide dalje. Na redu je meč protiv ekipe Rada koja ove sezone vrlo promenjivo i tri mesta je ispod Spartaka. Posle tri poraza usledile su tri pobede, zatim ubedljiv poraz od Partizana, a u poslednja tri kola uzeli su po bod.

Sa druge strane Spartak posle pobede nad Čukaričkim u prvenstvu, zatim prolaza u osminu finala nacionalnog Kupa, usledio je poraz u Kruševcu, u meču kojem je jedino odbrana bila na nivou, dok je napad zakazao.

U najavi ovog meča govorio je šef struke Spartaka, Andrej Černišov.

- "Pred nama je ekipa koja je loše počela prvenstvo, onda su se malo poravili i počelid a pokazuju dobre rezultate. Mislim da su oni osetili dovoljnu dozu samopouzdanja, počeli su da igraju bolje, imaju dosta mladih igrača željnih dokazivanja. Mi se za ovu utakmicu spremamo tako da želimo da osvojimo tri boda kako bismo otišli na ovu reprezentativnu pauzu u dobrom raposloženju. Zdravstveni bilten nam je povoljan i imamo na raspolaganju veliki broj igrača i to je razlog više za optimizam" - rekao je Černišov

Fudbaleri Spartaka spremno dočekuju Rad

Černišov ima na raspolaganju sve igrače osim Jočića kojeg očekuje još nekoliko meseci igračke pauze zbog povrede i Ađurua koji će pauzirati ovo kolo zbog parnih žutih kartona. Raduje i povratak Farkaša i Glavčića. Po rečima Černišova povreda Radovanovića na poslednjem prvenstvenom meču nije bila ozbiljnija i on se očekuje da konkuriše za prvih 11.

Klub poziva sve navijače i simpatizere Spartaka da dođu u nedelju na Gradski stadion i pruže podršku subotičkom superligašu. Ulaz na stadion i na ovom meču biće besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4536

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.