Komentara: 3
Pregleda: 5578
Foto

Fudbaleri Spartaka poraženi od Rada (0:1)

02.10.2016. u 20:07h
Izvor: Subotica.com
Meč 11. kola odigran na Gradskom stadionu u Subotici između Spartaka i Rada završen je pobedom gostiju 0:1, u jednoj prilično nezanimljivoj utakmici, bez previše izglednih šansi.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Rada (0:1)

Nedelja, lepo vreme, slobodan ulaz i gradski superligaški klub igra važan prvenstveni meč nisu bili dovoljni da stadion ima više od 500 gledalaca. Nažalost to je surova realnost moglo bi se reći i srpskog fudbala jer na nivou čitave lige beleži se značajan pad posećenosti, pa čak i kod timova koji ove sezone beleže sasvim korektne rezultate. Ništa drugačije nije bilo ni u Subotici.

Rad je do pobede nad Spartakom stigao golom Aleksandra Lutovca u 43. minutu posle jedne greške na sredini terena, prodora po desnoj strani i precizne asistencije za Lutovca koji je samo podmetnu nogu pred praznim golom Spartaka.

Fudbaleri Spartaka poraženi od Rada (0:1)

Iako su gosti u prvom delu bili konkretniji i opasniji prvi do gola je mogao Spartaka da je Kovačević u jednom školski odigranom kontranapadu bio malo precizniji u asistenciji Mudrinski bi imao čast da poslednji dodirne loptu na putu do gola, ali ta šansa je ostala neiskorišćena. Par minuta pre odličnu šansu su imali gosti , šut sa oko 20 metara koji Mirković spretno odbija u polje.

U drugom delu Spartak se trudio ali nije uspeo da zaobiđe čvrstu i konsolidovanu odbranu gostiju. Priliku da poduplaju prednost gosti su imali u samoj završnici iz kontranapada bez postavljene odbrane, ali Mirković je u dva navrata odlično reagovao i sačuvao mrežu, te je tako Rad na iznenađenje mnogih sa "minimalcem" ostvario maksimalan učinak u Subotici.

Spartak Ždrepčeva krv - Rad  0:1 (0:0)
Lutovac 43'

Spartak ŽK: Mirković, Anđić, Pavićević, Mudrinski (34' Farkaš), Torbica, Ivanović (75' Savković), Glavčić. Milić, Kovačević (46' Krmar). Stojković, Ćaslan

U narednom kolu Spartak gostuje Borcu u Čačku, a taj meč će se igrati posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, tačnije 15. ili 16. oktobra.

Fudbaleri Spartaka poraženi od Rada (0:1)

Nezvani gost na kratko je bio učesnik meča u Subotici

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5578

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.