Komentara: 1
Pregleda: 3461

Fudbaleri Spartaka savladali Mladost(1:0)

06.11.2016. u 09:52h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka ostvarili su prvu ovosezonsku pobedu na svom terenu. Gol odluke i jedini gol na meču postigao je Nemanja Milić u 38. minutu meča. Sada sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija.
Fudbaleri Spartaka savladali Mladost(1:0)

Prvu priliku na utakmici imali su domaći u 11. minutu kada se nakon prodora Milića u šansi našao Kovačević koji je prevario golmana Krznarića, ali lopta pogađa prečku. Par minuta kasnije u prilici se našao Mudrinski no rezultat se nije menjao.

Usledio je period utakmice sa velikom borbom na sredni terena. Pokušali su domaći dugim loptama da uposle napadače Milića i Mudrinskog, što nije dalo rezultata. Subotičani su do vodstva došli u 38. minutu, Bašanović je lepo prošao po desnoj strani uputio loptu pred gol gostiju gde je odbrana Mladosti zaboravila na Milića koji glavom sa pet metara gađa suprotni ugao i donosi radost svojoj ekipi.

Fudbaleri Spartaka savladali Mladost(1:0)

Na početku drugog poluvremena Mladost je imala više loptu u nogama, ali najbolju priliku propustili su fudbaleri Spartaka. Torbica je pronašao Bašanović koji je šutira iskosa sa leve strane, a golman Krznarić uz pomoć prečke uspeva da sačuva svoj gol.

Mladost je zapretila u 62. minutu preko Jovanovića koji odlično šutira no golman Mirković je bio na visini zadatka i otklonja opasnost. Pokušao je i Radivojević, no bio je neprecizan. U finišu utakmice Mladost je imala inicijativu, ali Subotičani su žarko želeli pobedu pred svojom publikom i velikim angažovanjem u odbrani došli su do nova tri boda.

Spartak Ždrepčeva krv – Mladost 1:0 (1:0)

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Stojković (17' Ivanović), Pavićević, Radovanović, Bašanović, Kovačević (82' Anđić), Farkaš, Torbica (71' Glavčić), Milić, Mudrinski.

Mladost: Krznarić, Pešić, Šatara, Rakočević, Protić (84' Tumbasević), Pejović, Milosavljević Radivojević, Jovanović, Bojović, Simić (10' Zvrko).

Fudbaleri Spartaka savladali Mladost(1:0)

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3461
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.