Komentara: 3
Pregleda: 4229

Fudbaleri Spartaka prekinuli niz od 3 uzastopna poraza

21.09.2013. u 21:04h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka prekinuli su lošu rezultatsku seriju od 3 uzastopna poraza pošto su pobedili kruševački Napredak u uzbudljivoj završnici sa 3:2.
Fudbaleri Spartaka prekinuli niz od 3 uzastopna poraza

Domaći fudbaleri krenuli su agresivno od smaog početka sa ambicijom da protiv Napretka prekinu crni niz od 3 uzastopna poraza i to im je pošlo za nogom posle 90 minuta ispostavilo se rezultatski neizvesne borbe.

Kao što je i šef struke priželjkivao desilo se - Spartak je poveo u ranoj fazi meča preko Noskovića u '13 minutu meča. Spartak je nagrađen za hrabro otvaranje i ofanzivnu igru, a gol je psotignut iz prekida koji je izveo kapiten Torbica. Posle nekoliko propuštenih šansi za domaće usledila je noav radost koji je doneo Vladimir Kovačević koji se najbolje snašao posle prekida i centaršuta iz kornera.

Pred sam kraj utakmice dosuđen je penal za goste iz na prvi pogled krajnje sumnjive situacije. Uspešan u izvođenju penala bio je Mirosavljević. Ovim rezultatom (2:1) završeno je poluvreme.

U nastavku gosti su vrlo brzo izjednačili na 2:2 preko Ndiaje u '54 minutu, ali konačan razultat ( 3:2) postavio je Šarac u '67 minutu.

Spartak -– Napredak 3:2 (2:1)
(Nosković 13, Kovačević 35, Šarac 67 - Mirosavljević 40 penal, Ndiaje 54)

Uskoro opširnije.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K) Fudbal: Spartak - Napredak (K)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4229
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.