Komentara: 0
Pregleda: 2937

Fudbaleri Spartaka poraženi od Čukaričkog (0:1)

04.03.2017. u 17:20h
Izvor: TV Subotica
U 24. kolu Superlige fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poraženi su na domaćem terenu minimalnim rezultatom od ekipe Čukaričkog.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Čukaričkog (0:1)

„Brđani“ su do sva tri boda došli sa bele tačke, sa koje je siguran izvođač bio Zorić. Najstrožijoj kazni je prethodio nesmotreni start Kerkeza nad Ožegovićem.

Prvo poluvreme susreta proteklo je u velikoj borbi na sredini terena, što je uticalo na sadržaj igre. Prvi šut viđen je tek u 28 minutu, kada je štoper Spartaka  ŽK Kerkez nakon gužve u šesnaestercu u padu šutirao pored gola. Nepunih deset minuta kasnije Ivanović je uputio prvi udarac u okvir gola na susretu, ali je golman Petrić lako intervenisao. Isti igrač je u finišu iz polukontre šutirao daleko iznad gola golmana Petrića. Do odlaska na pauzu, sudija Nikolić podelio je pet žutih kartona, a interesantno je da fudbaleri Čukaričkog nisu uputili šut ka golu Ostojića.

Drugo poluvreme počelo je sa jedanaestercom za Čukarički. Kerkez je početnički reagovao, izgubio loptu u svom šesnaestercu pa potom startovao nad Ožegovićem, što je okarakterisano kao prekršaj za najstrožiju kaznu. Siguran sa „kreča“ bio je Zorić za prednost gostiju.  Vođstvo je dalo krila gostima, pa su pet minuta nakon gola imali novu priliku preko kapitena Bojića čiji udarac odlazi tik pored leve stative gola Spartak ŽK. Domaći igrači nisu uspeli da povežu redove, da nađu odgovor za razigrane goste koji su novu kolosalnu priiku imali u 70. minutu preko Zorića, koji je iz izgledne situacije šutira preko gola. Do kraja susreta, Čukarički je lako iskontrolisao situaciju na terenu i kada se sve sabere zasluženo slavio.

Drugim uzastopnim neuspehom na svom terenu, fudbaleri Spartak ŽK ostali su na poziciji 7 sa 33 osvojena boda. U 12 odigranih susreta kao domaćin, plavi golubovi su osvojili svega 13 bodova, ostvarivši tri pobede, četiri remija i pet poraza. Priliku da poprave skor pred svojim navijačima imaće već u sredu, kada na Gradskom stadionu gostuje Napredak iz Kruševca.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2937
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.