Komentara: 0
Pregleda: 1671

Fudbaleri Spartaka podelili bodove sa Borcem (0:0)

07.03.2016. u 10:08h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka podelili bodove sa Borcem (0:0)

Fudbaleri Spartaka osvojili su bod u Čačku i time nastavili niz dobrih rezultata u ovoj godini. Utakmica je odigrana po blatnjavom terenu koji je bio težak za igru zbog obilnih padavina.

Prvu priliku na utakmici imao je kapiten subotičana, Vladimir Torbica koji je u 2. minutu oprobao svoj šut. Uzvratio je Borac preko Sotirovića u sledećen napadu. Pokazali su igrači veliku želju za igrom, no težak teren dosta je kvario igru oba rivala. Pokušao je Torbica u 20. minutu da iznenadi protivničkog golmana, ali lopta odlazi preko gola. Napadi domaćih uglavnom su se kretali preko Sotirovića, međutim odbrana Spartaka je bila na visini zadatka.

Početkom drugog poluvremena šansu za domaće imao je Vujaklija a zatim makazicama i Sotirović no rezultat se nije menjao. Spartak je uzvratio preko Mudrinskog a zatim je pokušao i Ivanović, no njegov šut je bio izblokiran. U poslednjih desetak minuta igre obe ekipe su imale po jednu polupriliku.  Šansu za domaće propustio je Jovanović dok je Spartak uzvratio preko Tumbasovića čiji šut odlazi tik pored stative.

Borac – Spartak 0:0

Borac: Bajić, Obradović, Krstić, Maslac, Drašković, Balabanović, Todorović, Petrazi (73' Milojević), Sotirović (62' Bangura), Jovanović (90' Marčić), Vujaklija.

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Tumbasović, Jočić (77' Jondić), Šljivić, Torbica, Mrkela (47' Ivanović), Milić (32' Mudrinski).

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1671
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.